"Beogradski karneval brodova" sutra na Sava promenadi: Posetioce očekuje bogat program

07.07.2023

15:13

0

Centralni deo manifestacije, povorka dekorisanih plovila, počeće od 19 časova

"Beogradski karneval brodova" sutra na Sava promenadi: Posetioce očekuje bogat program
Ilustracija - Copyright Tanjug/Tara Radovanović

Turistička organizacija Beograda najavila je "Beogradski karneval brodova", koji će se održati sutra na Sava promenadi. Poznati muzički sastav "Tap 011" i "princeza srpske trube" Danijela Veselinović biće među učesnicima karnevala, koji ove godine ima svoje 18. izdanje.

Defile Policijskog orkestra i mažoretkinja iz Bele Crkve će svečano označiti početak programa na obali, gde učestvuju brojni izvođači, zabavljači i animatori, koji će zajedno sa Dečjim horom "Čarolija" uveseljavati najmlađe posetioce.

Centralni deo manifestacije, povorka dekorisanih plovila, počeće od 19 časova. Očekuje se do sada najveći broj učesnika programa na vodi, plovila će se kretati na delu reke Save od Tramvajskog mosta do Gazele i učestvovaće u izboru za najlepše dekorisan brod. Pobednike očekuju vredne nagrade.

U večernjim časovima, program na Sava promenadi se nastavlja nastupom Danijele Veselinović, a od 21 čas publiku očekuje veliki koncert grupe "Tap 011".

Na "Karnevalskom eko-bazaru", koji je postao neizostavni deo ove manifestacije, posetioci će moći da kupe domaće organske proizvode, zdravu hranu, kao i umetnine, dizajnirani nakit, suvenire i različite unikatne proizvode domaće izrade. Deo postavke ovog bazara je "Master Kraft" sa brojnim izlagačima, kao i "Mini-ukus Fest", koji okuplja proizvođače domaćih proizvoda.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Beoinfo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike