Deka sa Banjice obratio se mladom komšiji sa jednom molbom: Dobio je poruku koja je pokrenula lavinu komentara na mrežama! (FOTO)

26.04.2023

18:14

0

Autor: Lj. S.

Poruku je preneo njegov unuk

Deka sa Banjice obratio se mladom komšiji sa jednom molbom: Dobio je poruku koja je pokrenula lavinu komentara na mrežama! (FOTO)
Ilustracija - Copyright 24sedam/M.M./M.D.

Na društvenoj mreži Fejsbuk nedavno je osvanula fotografija jedne komšijske poruke, koja je, blago rečeno, ostavila stanare Banjice u šoku. 

Naime, unuk čiji deka ceo život živi u jednoj zgradi na Banjici, objavio je spornu poruku na društvenoj mreži.

- Moj deda, koji živi ceo život tu, otišao je na sedmi sprat kod mladog dečka koji je skoro iznajmio stan, da ga zamoli da ne pere terasu ako ne najavi, jer pokvasi sve ispod njega. Dečko mu je na to zalupio vrata. Posle toga mu je ostavio ovu poruku. Nije u redu ponašati se tako prema starijim ljudima i takođe prskati veš svima ispod njega. U pitanju je Banjica, Paunova 77. Toliko o kulturi - navodi unuk.

Poruka koju je dotični mladić ostavio svom starijem komšiji glasi ovako:

- E, komšo pozdrav, da se ti ne bi peo sa petog na sedmi sprat, da proveravaš svaki dan šta radim, lakše mi je da ti pišem svoj dnevni raspored - piše u poruci, a onda dat detaljan spisak aktivnosti – od ustajanja u 8.50 sati do tuša, preko posla, pa do kreveta u 23 sati.

Ova komšijska situacija pokrenula je lavinu komentara ispod objave.

"Dečko je umislio da je mnogo bitan, a kladim se da taj isti dekica ima tri puta uzbudljiviji raspored od njega. Vrlo ružno i mizerno ponašanje prema starijoj osobi", "Niko da spomene očigledno, a to je da stariji ljudi po zgradama terorišu svakog ko se doseli. Smatraju celu zgradu ličnom imovinom, zabadaju nos gde god i kad god im se ukaže prilika i očekuju poštovanje samo i isključivo jer su stari. Smetaju im deca, kućni ljubimci, druženja, preterana privatnost… Ma, sve...", bili su samo neki od komentara ispod ove objave na Fejsbuku.  

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike