Brega i Tifa "poklon" Grada za doček srpske Nove godine! Sjajan koncert u okviru manifestacije „Beogradska zima” (VIDEO)

09.01.2023

13:28

0

Autor: 24sedam

"Beogradska zima" je tradicionalna gradska manifestacija pod pokriviteljstvom Grada Beograda, a ove godine održava se sedmi put

Brega i Tifa "poklon" Grada za doček srpske Nove godine! Sjajan koncert u okviru manifestacije „Beogradska zima”  (VIDEO)
Goran Bregović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

U okviru manifestacije „Beogradska zima”, Grad Beograd organizuje 13. januara doček srpske Nove godine uz besplatni koncert na kojem nastupaju Goran Bregović i Mladen Vojičić Tifa na Trgu republike. 


Početak spektakla zakazan je za 21 čas. 

"Beogradska zima" je tradicionalna gradska manifestacija pod pokriviteljstvom Grada Beograda, a ove godine održava se sedmi put, od 15. decembra 2022. do 15. januara 2023. godine.

"Beogradska zima" je ove godine prepoznata kao manifestacija od posebnog značaja za grad Beograd, a njen deo su, pored novogodišnjeg dočeka na Trgu republike i Beogradu na vodi, bile i brojne manifestacije, poput  "Božićnog seoceta na Ušću".

Grad Beograd poziva građane i goste Beograda da dođu i da, uz naše proslavljene muzičare, zajedno isprate staru i dočekaju novu godinu po julijanskom kalendaru.  

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike