Osam godina dele trudnicama pitu za dinar: Mijailovići 18 godina nisu imali dece, a kada je supruga zatrudnela odlučili da zauvek časte!

10.12.2022

07:00

0

Višeslava je ostala trudna iz petog pokušaja VTO a onda je bračni par Mijailović odlučio da časti sve trudnice koje uđu u njihovu pekaru

Osam godina dele trudnicama pitu za dinar: Mijailovići 18 godina nisu imali dece, a kada je supruga zatrudnela odlučili da zauvek časte!
Mijailovići daju trudnicama pitu za dinar - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Milomir i Višeslava Mijailović dugo nisu mogli da imaju dece, a onda nakon više pokušaja vantelesne oplodnje, ona je ostala u drugom stanju.

Srećni zbog te vesti, oni su odlučili da u svojoj pekari u Zemunu ponude svakoj trudnici koja želi ivanjičku pitu krompirušu za samo jedan dinar!

- Nismo imali dece dugo, skoro 20 godina. Zapravo 18 godina i 248 dana! Onda je supruga zatrudnela. Radili smo vantelesnu peti put i tako je nastala priča. Kada je mojoj pokojnoj majci bio rođendan onda smo obelodanili da je supruga trudna i tada smo stavili reklamu da ćemo davati ivanjičku krompirušu trudnicama.

24sedam/Katarina Mihajlović
Mijailovići svakoj trudnici daju pitu za dinar

Dolaze, nema ih puno. Na početku su bile iznenađene tim gestom. Sad znaju. Snebivaju se pa neće da uzmu za jedan dinar. Hoće da plate punu cenu, ali na kraju ipak uzimaju. 

Neobično im je u današnje vreme dati nešto maltene gratis... ustvari, to i jeste gratis a cena je simbolična, eto, samo da se može otkucati u kasi. 

24sedam/Katarina Mihajlović
Čuvena pita koju daju trudnicama

Naravno, nije uvek svaka trudnica prava, pa je bilo i slučajeva da su dolazile žene koje su se predstavljale da su u drugom stanju samo da bi dobile besplatan obrok.

- Skoro je suprugu jednoj gospođi rekla: Dobro, već godinu i po dana ste trudni a nikako da se porodite! A ona joj je odgovorila: E, sad mislim da sam stvarno trudna! - priča on kroz smeh.

- Ne znam šta tu ima da se misli, ili jeste ili nije - nastavlja ovaj šaljivi čovek.

Inače, oni ne nameravaju da prekinu ovu tradiciji "dokle god izdrže" a u prilog tome govori i činjenica da reklama za ovu akciju prekriva dobar deo njihove pekare.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike