Šapić najavio velike promene: Od sada asfaltiranje ulica, komunalni radovi noću, ali i vikendom! "Ubrzavamo proces završetka radova" (VIDEO)

11.09.2022

07:45

0

Naravno, neće moći svi radovi da se obavljaju noću, ali kada god se ukaže prilika biće tako, kazao je gradonačelnik Beograda

Šapić najavio velike promene: Od sada asfaltiranje ulica, komunalni radovi noću, ali i vikendom! "Ubrzavamo proces završetka radova" (VIDEO)
3 (2) - Copyright Grad Beograd

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić obišao je kasno sinoć radove na asfaltiranju Ulice Marka Čelebonovića na Bežanijskoj kosi i poručio da će se nastojati da se ovakvi i slični radovi obavljaju noću, vikendima i van špiceva radi lakšeg funkcionisanja grada i kvalitetnijeg života građana.

– Želeo sam da upravo večeras pokažemo ono za šta ćemo se potruditi da od sada postane praksa. Ubuduće će sva naša javno-komunalna preduzeća a pre svega „Beograd put”, svi naši izvođači i podizvođači kada god mogu raditi u večernjim časovima, subotom i nedeljom jer ćemo time ubrzati proces završetka javnih radova, naročito presvlačenje ulica asfaltom.

 

Naravno, neće moći svi radovi da se obavljaju noću, ali kada god se ukaže prilika biće tako jer se na taj način radi u svim civilizovanim zemljama i tako mora biti i u našoj metropoli, Beogradu. Beograđani moraju da imaju prioritet i učinićemo sve što je potrebno da rasteretimo gužve u saobraćaju pa čak i kad su ovakvi radovi u pitanju. Pokušaćemo i da u jutarnjim i popodnevnim špicevima izbegavamo takve radove kada god to bude bilo moguće i u te svrhe ćemo imati posebnu komisiju u Sekretarijatu za saobraćaj koja će raditi na organizaciji gradilišta kako bi ljudima u tom delu grada gde se radovi obavljaju, olakšali funkcionisanje dok se radovi ne završe. Ovo večeras jeste prva lokacija, sigurno ne i poslednja i to će ubuduće biti i naša praksa – kazao je gradonačelnik Šapić.

Beoinfo

Bonus video

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike