Snimanje filmova menja režim saobraćaja tokom vikenda u Beogradu: Pogledajte koje će ulice biti zatvorene

28.07.2022

13:07

0

Linije javnog gradskog prevoza neće menjati svoje trase tokom realizacije snimanja, već će, po potrebi, a dok traje obustava za potrebe snimanja kadra, kratko čekati na svojoj trasi

Snimanje filmova menja režim saobraćaja tokom vikenda u Beogradu: Pogledajte koje će ulice biti zatvorene
24sedam/ Katarina Mihajlović

Grad Beograd i domaća producentska kuća u toku predstojećeg vikenda će nastaviti sa realizacijom snimanja umetničkog programa, zbog čega će doći do zatvaranja pojedinih saobraćajnica u prestonici, saopštili su iz Beokom - servisa.

Podseća se da je u prethodnim godinama Beograd prepoznat kao izuzetno atraktivna destinacija za filmsku, tv i reklamnu delatnost, što uveliko doprinosi promociji potencijala našeg grada.

- Planirano je da se snimanje umetničkog programa realizuje na više lokacija u gradu, i to u danima vikenda kako bi se u što manjoj meri uticalo na odvijanje saobraćaja. Zbog realizacije snimanja, saobraćaj će na više lokacija biti obustavljan povremeno, dok će u delu jedne ulice doći do potpune obustave saobraćaja - navodi se u saopštenju. 

24sedam/Goran Sivački
 

Povremena obustava saobraćaja u intervalima do tri minuta biće u subotu, 30. jula od 09.15 do 11.00 časova u Ulici kralja Petra, u delu od Zmaja od Noćaja do Gospodar Jevremove. U nedelju, 31. jula u periodu od 04.30 do 06.30 časova saobraćaj će biti povremeno obustavljan u ulicama Vase Čarapića (u delu od Dositejeve do Trga republike), Trg republike i Kolarčeva.

Takođe istog dana, od sedam do 11.30 časova saobraćaj će biti povremeno obustavljan u ulicama Kolarčeva, Terazije i Kralja Milana (u delu od Terazija do Ulice kneza Miloša). U periodu od 13.00 do 16.00 časova, saobraćaj će biti povremeno obustavljan u Zadarskoj (deo od Pop Lukine do Srebreničke) i Srebreničkoj ulici (deo od Zadarske do Kosančićevog venca). 

Do potpune obustave saobraćaja doći će u nedelju, 31. jula od 00 do 24 časa u krajnjoj levoj saobraćajnoj traci u Prizrenskoj ulici, u delu od Terazijskog tunela do Balkanske ulice.

Linije javnog gradskog prevoza neće menjati svoje trase tokom realizacije snimanja, već će, po potrebi, a dok traje obustava za potrebe snimanja kadra, kratko čekati na svojoj trasi.
 
Za sve dodatne informacije građani se mogu obratiti Beograsdskom pozivnom centru na besplatan broj telefona 0800 110 011 ili na broj 011 3090 007, navodi se u saopštenju.

Bonus video

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti