Bicikl na sprat i "prdavac" na ventilator! Pogledajte kakve sve "ljute mašine" krstare ulicama Beograda (FOTO)

27.07.2022

08:00

1

Obično su u pitanju neke "ljute mašine" koje dovitljivi i kreativni ljubitelji autentičnih vozila naprave sa svoje četiri ruke ili uz pomoć prijatelja

Bicikl na sprat i "prdavac" na ventilator! Pogledajte kakve sve "ljute mašine" krstare ulicama Beograda (FOTO)
collage (1) - Copyright 24sedam/Goran Sivački/Printscreen/Instagram/Moj Beograd

Pored luksuznih automobila koje sugrađani svakodnevno mogu videti na ulicama, prestonicom "krstare" i maštovitiji izumi, pretežno ručno rađeni, koji u najvećem broju slučajeva privuku veliku pažnju Beograđana, ali im izmame i osmeh. 

Obično su u pitanju neke neke "ljute mašine" koje dovitljivi i kreativni ljubitelji autentičnih vozila naprave sa svoje četiri ruke ili uz pomoć prijatelja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Upravo takvo jedno vozilo Beograđani su nedavno mogli da vide kako kruži ulicama. Sudeći po fotografiji, čovek je svoj motor "nabudžio" stavivši mu neku vrstu tende, tako da podseća na automobil za golf, a vozilo je "začinio" tako što mu je na prednji deo ugradio glavu velikog belog ventilatora.

- Povratak u budućnost, na srpski način - napisao je jedan sugrađanin. 

Još jedno domišljato vozilo sugrađani su zabeležili kod Pančevačkog mosta, a reč je navodno o Englezu koji putuje Evropom na "biciklu na sprat" koji je povezao nekim kanapima, čak je ostao dosledan pa je ispod sedišta zakačio "registarsku tablicu". 

Svi ljubitelji superjunaka Betmena ostali su u šoku kada su na Banjici videli "betmobil" sa beogradskim tablicama.

Ipak, reč je o jednom od proizvoda sportskih automobila KTM-a, koji ima velike sličnosti sa luksuznim automobilom Brusa Vejna.  

U ovom slučaju nije u pitanju nikakav kreativni izum, već je u Vareškoj ulici, u Rakovici, viđen mladić kako sa kacigom na glavi čeka na zeleno svetlo na semaforu - u automobilu za decu. 

Takođe, pored ljubitelja novih, luksuznih automobila, postoje i kolekcionari oldtajmera, pa je jedan takav, marke "messerschmitt" KR200, svojevremeno viđen kod Sajma.

 

Ako na ulicama Beograda zabeležite još neki zanimljiv automobil koji odskače od današnjih, učestalih četvorotočkaša, pošaljite nam! 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike