Traka udarena po sedmi put! Investitor iz Glamočke ulice nastavlja da se bahati - pokušao ponovo da zazida stanare? (FOTO)

11.07.2022

05:23

0

Bizaran slučaj na Zvezdari nastavlja neprijatno da iznenađuje stanare ove štrafte

Traka udarena po sedmi put! Investitor iz Glamočke ulice nastavlja da se bahati - pokušao ponovo da zazida stanare? (FOTO)
Glamočka ulica Privatna arhiva - Copyright Privatna arhiva/Bojana Samardžić

Bizaran slučaj na beogradskoj opštini Zvezdara, u Glamočkoj ​ulici, nastavlja da neprijatno iznenađuje stanare ove saobraćajnice, a skandal koji traje od avgusta prošle godine izgleda da u skorije vreme neće biti završen. 

Bahatom vlasniku tehničkog pregleda "Motorino", kome je Grad svojevremeno prodao zemljište u delu Glamočke ulice na javnoj licitaciji, kao da je njiva 3. klase, a koji je od opštine Zvezdara dobio dozvolu samo za podizanje ograde, po sedmi put je zatvoreno gradilište jer neprestano gradi bez odobrenja nadležnih institucija. 

Privatna arhiva/Bojana Samardžić
Traka na ovom gradilištu je postavljena po sedmi put

Prema rečima Bojane Samardžić, prve komšinice, njemu je u subotu gradilište zatvoreno po sedmi put. Međutim, uprkos postavljenoj narandžastoj traci, on je sa ilegalnim radovima nastavio.

- Radovi se nastavljaju uprkos zabrani. Pre nedelju dana ja zazidao jednom čoveku ulaz u garažu. Vlasnik te garaže ga je prijavio policiji, ali oni nisu izašli na teren - objašnjava ona za 24sedam

Da agonija bude još veća, Samardžićeva navodi da je vlasnik "Motorina" pokušao stanare Glamočke ulice po drugi put da zazida!

Privatna arhiva/Bojana Samardžić
Investitor je blokirao prilaz privatnoj garaži 

- U subotu je pokušao da postavi jedan stubić koji bi povezao sa ostalim i tako bi nas ponovo zazidao! Inspekcija postavlja trake, ali oni rade mimo toga - dodala je naša sagovornica. 

Kao što se može videti na fotografijama, investitor je doslovno asfaltirao i time blokirao jednom komšiji ulaz u njegovu garažu.  

Podsetimo, vlasnik tehničkog pregleda i investitor u avgustu prošle godine zazidao je ulaze i izlaze stanara u Glamočkoj. Uprkos svim zabranama, on radove na ovom ilegalnom gradilištu nastavlja. 

Privatna arhiva/Bojana Samardžić
 

Predsednik GO Zvezdara Vladan Jeremić prošle godine je izjavio da je vlasnik preduzeća za tehnički pregled vozila "Motorino" legalno od Grada kupio zemljište, a od Opštine dobio dozvolu za podizanje ograde.

24sedam/Lj. S.
U avgustu investitor je zazidao prilaz kuće porodice Samardžić

Iako je investitor dobio dozvolu za podizanje ograde, niko od stanare ove saobraćajnice nije slutio da će biti zazidan! 

Kada se porodica Samardžić jedno jutro probudila sa zidom ispred njihove dvorišne kapije, Jeremić je došao na lice mesta i obećao da će se ograda srušiti. Nekoliko sati kasnije to se i dogodilo, međutim, stanari i dalje nisu zadovoljni jer smatraju da vlasnik "Motorina" radi mimo zakona. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike