Lepa vest za beogradske đake: Na bazenima se možete kupati za džabe, ali samo ako sa sobom ponesete ovu stvar!

05.07.2022

16:04

0

Program besplatnog korišćenja otvorenih bazena počinje od sutra

Lepa vest za beogradske đake: Na bazenima se možete kupati za džabe, ali samo ako sa sobom ponesete ovu stvar!
Tan2022-6-18_115758641_1 - Copyright Tanjug/Dragan Kujundžić

Pored sportsko-rekreativnih programa, škole Peščana plaža, netaknuta priroda i pogled koji ostavlja bez daha! Evo na kojim gradskim kupalištima možete pronaći spas od tropskih vrućina (24sedam.rs) i rekreativnih kampova, koji se za beogradske đake realizuju u sportskim centrima, od sutra počinje i program besplatnog korišćenja otvorenih bazena sredom.

Besplatno korišćenje bazena jedan dan u nedelji (sreda) za učenike osnovnih i srednjih škola u Beogradu tokom letnjeg raspusta obezbediće Sportski centar "Tašmajdan", Zavod za sport i medicinu sporta - "Košutnjak", Javno preduzeće Sportski centar "Olimp - Zvezdara" , Sportski centar "Voždovac".

Tanjug/Dragan Kujundžić
 

Takođe, besplatno korišćenje bazena obezbediće i Javno preduzeće Sportski centar "Novi Beograd", Ustanova za vršenje javne službe u oblasti fizičke kulture Sportski centar "Ljubomir Ivanović Gedža", Javno preduzeće Sportsko-kulturni centar "Obrenovac", kao i Privredno društvo "25. maj - Milan Gale Muškatirović".

Ovaj program će trajati do 31. avgusta, a ukoliko vremenske prilike ne omogućavaju realizaciju besplatnog korišćenja bazena sredom, sportski centri mogu da odrede i dodatne dane za besplatno korišćenje bazena.

Besplatan ulaz na bazen učenik ostvaruje na osnovu uvida u đačku knjižicu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike