Šapić preuzeo dužnost gradonačelnika Beograda - Radojičić mu poručio jedno! (FOTO)

29.06.2022

11:42

0

Radojičić je poželeo puno sreće novoizabranom gradonačelniku u vođenju Beograda

Šapić preuzeo dužnost gradonačelnika Beograda - Radojičić mu poručio jedno! (FOTO)
Tanjug/Rade Prelić

Novoizabrani gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić danas je u Starom dvoru zvanično preuzeo dužnost od bivšeg gradonačelnika Zorana Radojičića.

Šapić je zahvalio Radojičiću na svemu što je uradio za Beograd tokom četvorogodišnjeg mandata i poručio da će mu vrata Starog dvora uvek biti otvorena.

Naveo je da će nova gradska vlast nastaviti sa svim dobrim projektima koji su započeti i da će se potruditi da zadrži, kako je rekao, kontinuitet dobrog razvoja prestonice u prethodnih deset godina.

- Ova gradska uprava će se potruditi da sve dobre stvari nastavi, a da pokušamo da promenimo one koje su bile malo manje dobre i da na njih na pozitivan način utičemo - kazao je Šapić novinarima.

Radojičić je poželeo puno sreće novoizabranom gradonačelniku u vođenju Beograda i izrazio uverenje da će kvalitetno obavljati posao, u interesu građana.

- Bilo mi je lepo da ove četiri godine zajedno sa Beograđanima i Beogradom radim na unapređenju i funkcionisanju grada. Jedna od glavnih karakteristika u životu je promenjivost, tako da sam srećan što se završio jedan period u mom životu i da iza ovog perioda sledi novi period, bilo kao lekara ili na drugoj poziciji - kazao je Radojičić.

Dodao je da očekuje da će novi tim na čelu sa Šapićem nastaviti sa dobrim projektima za Beograd, kao i da će realizovati neke nove projekte.

Radojičić je zahvalio medijima na uspešnoj saradnji tokom njegovog mandata.

Bonus video

24sedam

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti