Umalo izbegnuta tragedija na Tošinom bunaru: Žena pretrčava prugu dok voz juri ka njoj! (VIDEO)

30.04.2022

08:36

0

Brzom intervencijom muškarca koji je stajao pored neoprezna osoba nije stradala, a tim povodom oglasio se ministar Tomislav Momirović

Umalo izbegnuta tragedija na Tošinom bunaru: Žena pretrčava prugu dok voz juri ka njoj! (VIDEO)
Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Na železničkoj stanici Tošin bunar juče je samo pukom srećom izbegnuta tragedija, kada je jedna neoprezna osoba odlučila da pređe preko šina, ne primetivši da iz tog pravca nailazi brzi voz Soko koji ide 200 kilometara na sat.

Brzom intervencijom muškarca koji je stajao pored neoprezna osoba nije stradala, a tim povodom oglasio se ministar Tomislav Momirović.

- Vlada Republike Srbije će po hitnom postupku pristupiti promeni regulative kako bi ovakvo ponašanje u budućnosti još oštrije sankcionisali. Srpskim prugama danas saobraćaju vozovi brzinama do 200 km/h i to je realnost na koju moramo da se naviknemo. Ovim putem apelujem na ljude da ne pretrčavaju prugu i tako dovode svoj život u opasnost. Naše železnice se modernizuju i uradićemo sve da u narednom periodu najveće gradove u Srbiji povežemo modernom infrastrukturom i najbržim i najmodernijim vozovima koji danas postoje u Evropi i trenutno saobraćaju na brzoj pruzi od Beograda do Novog Sada - poručio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije.

Bonus video

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti