Obustavlja se istraga u slučaju Mateja Periša: Evo šta je sledeći korak i u kom slučaju se proširuje potraga!

07.03.2022

19:49

0

"U roku od 15 dana treba da se podigne kriviči postupak"

Obustavlja se istraga u slučaju Mateja Periša: Evo šta je sledeći korak i u kom slučaju se proširuje potraga!
matej peris kretanje - Copyright Printscreen/MUP/Mup RH

Privatni detektiv, Uglješa Grgur, objasnio je da je obustavljena istraga u slučaju mladog Splićanina Mateja Periša, ali da se sada čeka da li može da se podigne optužnica.

- To je informacija od oca mladog Spličanina i znači da je tužilaštvo donelo rešenje. To znači da je tužilaštvo prikupilo dovoljno stvari da se istraga završi. U roku od 15 dana treba da se podigne kriviči postupak ili ako nema ništa od toga, istraga je završena i ne pokreće se krivični postupak. Sačekaće se još nekoliko dana da vidimo da li može da se podigne optužnica, ali ličnog sam mišljenja da je istraga završena, jer nema elemenata krivičnog dela. To ne znači kraj potrage. Potraga može i da se proširi ako dođe do nekih ovih informacija -istakao je privatni detektiv.

On je dodao da je od prvih informacija stava da se telo mladića nalazi u Savi.

- Ja sam od prvoga momenta imao stav da je telo mladića u Savi, nažalost, i ubeđen sam da je tako. Policija je to sve profesionalno uradila i smatram da neće biti pokretanje nekog krivičnog postupka, a telo mladića će, nadam se isplivati i pronaći će se. Poilicija i rečna policija će tragati za telom mladog Splićanina i sve okolnosti ukazuju da je nesrećno završio, čak i okolnosti ukazuju na to - istakao je Uglješa Grgur, privatni detektiv.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike