MOJ BEOGRAD Aleksandar Kukolj: Prestonica i ja zajedno rastemo i menjamo se

15.01.2022

18:30

0

Srpski džudista Aleksandar Kukolj za 24sedam opisao je kako je izgledalo odrastanje na Konjarniku

MOJ BEOGRAD Aleksandar Kukolj: Prestonica i ja zajedno rastemo i menjamo se
Aleksandar Kukolj, dzudista 0401 2022 foto kaca (3) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Srpski džudista Aleksandar Kukolj, rođen u Pragu, za 24sedam opisao je kako je izgledalo odrastanje na Konjarniku, kao i kako se on menjao i rastao zajedno sa Beogradom. 

"Omiljeno mesto u Beogradu mi je Kalemegdan. Turistima ili prijateljima iz inostranstva bih uvek rekao da taj deo Beograda posete, zajedno sa Terazijama i Knez Mihailovom ulicom. 

MN Press
 

Detinjstvo u prestonici pamtim po Konjarniku, tačnije poljančetu gde sam odrastao, po dobroj ekipi i starkama na bosu nogu. Tu mi se nalazila i osnovna škola i svi moji drugari. 

Simbol Beograd za mene predstavljaju ljudi. Imao samo mnogo ponuda da se borim za strance i da živim negde drugde, ali prvi argument zbog čega to nisam prihvatio, jesu Beograđani. Vezan sam za ljude koji žive u ovom gradu i za svoje prijatelje, a ubedljivo imamo i najlepše žene!

MN Press
 

Kada govorim o Beogradu i tome koliko se on s godinama promenio, mogu da kažem da sam se najviše ja promenio, pa ga onda gledam drugačijim očima. Čini mi se da se možda izmenilo nešto što nije, kao i da su neke stvari ostale iste, a nisu. Ja sam promenio deo grada u kojem živim, ali Beograd se suštinski nije promenio. On i ja smo odrasli zajedno." 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike