"Novakov inat je čudo, osvetiće im se za sve i pobediće!": Đokovićeve komšije o skandalu koji trese ceo svet (FOTO)

12.01.2022

07:20

0

Reporteri 24sedam obišli su u savremeni kompleks zgrada na Novom Beogradu, kako bi popričali sa komšijama prvog reketa sveta

"Novakov inat je čudo, osvetiće im se za sve i pobediće!": Đokovićeve komšije o skandalu koji trese ceo svet (FOTO)
229947_west-65-24sedam-1_orig - Copyright 24sedam AP photo

Sve komšije Novaka Đokovića besni su zbog onoga što se proteklih dana dešava svetskom najboljem teniseru. Juče smo obišli njegov komšiluk i gotovo svi veruju da se radi o nameštaljci kako Novak ne bi osvojio novu titulu.

- Za mene je ovo skandal i nameštaljka. Deluje kao da Australijanci namerno ne žele da on osvoji 21. grend slem, a možda je i ceo ovaj slučaj politički obojen, zbog izbora koji bi uskoro trebali da se održe kod njih. Ko će ga znati - kaže za 24sedam jedna starija komšinica dodajući da Novaka nije videla u kraju pred odlazak u Australiju.

24sedam
 

Ona veruje da je Novakov inat čudo i da će im se, kako kaže, osvetiti za sve ovo i pobediti na Australijan openu. 

Naši reporteri obišli su i lokalnu prodavnicu, u kojoj radnici, takođe, smatraju da je ovaj skandal u Australiji izbio zbog politike i činjenice da ne žele da Đoković pobedi.

Pored njih, porazgovarali smo i sa radnicama jednog restorana, koji se nalazi u okviru zgrade u kojoj najbolji teniser sveta stanuje. 

Novak Đoković/Tanjug/AP Photo/Frank Franklin II
 

- Ne znam šta da mislim o celoj situaciji, ali činjenica je da niko ništa loše ne može da kaže za Novaka, ni jednu ružnu reč. On ovo nije zaslužio. O tretmanu kakav je dobio dok je bio u izbegličkom hotelu ne želim ni da komentarišem. Kako su se ponašali prema njemu, Novak to nije zaslužio ni od jednog čoveka, a kamoli jedne države kakva je Australija - kazala je za 24sedam jedna radnica.

Tanjug/AP Photo/Hamish Blair
 

Podsetimo, Novak Đoković je dobio medicinsko izuzeće da pokaže potvrdu o vakcinaciji, međutim, kada je sleteo u Australiju, 5. januara po njihovom vremenu, granična služba mu je poništila vizu sa izgovorom da nije imao svu potrebnu dokumentaciju. On nije hteo da napusti zemlju, već je uložio žalbu na ukidanje vize, a imigracione vlasti su ga smestile u hotel iz pakla, gde je proveo pet dana zatvoren, jedući buđavu hranu.

Konačno, u ponedeljak ujutru njegova žalba je usvojena i omogućeno mu je da ostane u Australiji. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike