Vapaj migranta iz hotela! Nole, pričaj o nama, ovo je centar za mučenje!

09.01.2022

15:32

0

Mohamed Džoj iz Bangladeša moli srpskog tenisera za pomoć

Vapaj migranta iz hotela! Nole, pričaj o nama, ovo je centar za mučenje!
20210423mmDjokov25 - Copyright MN Press

Srpski teniser Novak Đoković nalazi se imigricionom hotelu i time doveo u središte i migrante koji se u u ovom objektu nalaze zatočeni godinama.

Tim povodom se oglasio momak iz Bangladeša Mohamed Džoj, koji moli za pomoć celog sveta, napominjući  da se nada da će Nole kad izađe odavde pričati o situaciji u kojoj se oni nalaze.

 

- Žao nam je zbog Novaka, ali pitamo se zašto je bilo potrebno da se on pojavi da bi se pričalo o nama? I mi smo ljudska bića kao i Novak. Novače, možeš li da pričaš u naše ime kada te oslobode? Hoćeš li im reći da smo u nemilosti u imigracionom centru već godinama. Ne možemo više da dišemo. Zašto nas držite ovde godinama, a nije u pitanju nikakav zločin - u suzama je pričao migrant iz Bangladeša.

Mohamed Džoj ističe da je ovaj hotel centar za mučenje i da se australijska vlada prema njima ophodi kao da su zatvorenici. 

- Ovo je centar za mučenje. Želim da poručim australijskoj vladi da je ovo bilo dovoljno. Ko će nam vratiti deset godina života? Želimo samo pravdu i podršku ljudi, svi smo mentalno i fizički bolesni zbog ovog mučenja. Oslobodite nas! - zaključio je Mohamed Džoj.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike