Portir opisao prvi susret sa Splićaninom: Ovo je zgrada u kojoj je odseo Matej (FOTO)

04.01.2022

15:08

0

Dodao je da je najviše vremena proveo u razgovoru upravo sa nestalim mladićem

Portir opisao prvi susret sa Splićaninom: Ovo je zgrada u kojoj je odseo Matej (FOTO)
matej-peris3 - Copyright MUP RH

Nestali Splićanin Matej Periš (27), koji je nestao u Beogradu pre pet dana, sa svojim drugarima bio je smešten u jednom apartmanu u Ulici Žorža Klemansoa na Dorćolu.

Kako se nezvanično saznaje, sa njim je razgovarao portir u toj zgradi, koji je te večeri radio kad su došli mladići iz Splita.

- Na vrata zgrade ušla su četvorica mladića. Bilo je to oko 18 časova. Po naglasku sam čuo da su Dalmatinci, pa smo odmah počeli da zbijamo šale. Ja sam služio u mornarici u Splitu, pa smo evocirali neke moje stare uspomene - priča za "Informer" portir zgrade u kojoj se nalazi apartman i dodaje da je najviše vremena u razgovoru proveo upravo s Matejem.

Printscreen/ Google maps
 

Objašnjava kako su se njih četvorica smestili u apartman u ovoj zgradi, a njihova tri prijatelja u susedni objekat.

- Nakon što su ostavili stvari i osvežili se, krenuli su u večernji izlazak. Ja sam popričao s njim. Delovao je vrlo raspoloženo i bio je jako pristojan. Pitao me je za neka mesta u blizini, ja sam ih uputio na obližnji lokal, a vidim kasnije po novinama da su otišli u Beton halu - dodaje portir.

Kako kaže, posle tog susreta više nije video njegove prijatelje, jer nije bio u smeni kad su se odjavili iz apartmana.

- Kolege su mi rekle da su juče pokupili stvari i odjavili se. Ne znam da li su se vratili za Hrvatsku, ali svakako nisu više ovde - rekao je on.

Podsetimo, Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra, a nestanak su prijavili njegovi prijatelji s kojima je bio u "Gotiku". Kako su rekli, ništa se neobično nije dešavalo.

Svako ko ima bilo kakvu informaciju o nestalom mladiću moli se da o tome obavesti MUP Srbije ili da se javi na broj telefona koji je porodica navela kao kontakt: +38598432700.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike