Kula Beograd zasijala kao nikada: Pogledajte delić atmosfere koji vas očekuje za Novu godinu (VIDEO)

28.12.2021

17:35

0

Autor: 24sedam

Večeras, smo bili u prilici da vidimo deo sa probe, onoga što nas očekuje u novogodišnjoj noći

Kula Beograd zasijala kao nikada: Pogledajte delić atmosfere koji vas očekuje za Novu godinu (VIDEO)
Kula Beograd Promo - Copyright Kula Beograd, Foto: Printscreen

Najspektakularniji doček u Beogradu i Srbiji dogodiće se u Belgrade Waterfront-u, gde će u noći 31. decembra biti priređen svetlosno-muzički performans kakav do sada nije viđen u regionu.

Naša prestonica će se ovim događajem upisati na mapu metropola širom sveta prepoznatljivih po senzacionalnim dočecima koji okupljaju hiljade posetilaca.   

Iz Beograda će u svet biti poslata veličanstvena slika sa Kule Beograd, novog simbola grada i Srbije, odakle će nas osmominutni vatromet isprepleten sa laserskih zracima i svetlosnim efektima na Kuli Beograd uvesti u novu 2022. godinu u velikom stilu. Jedinstveni šou biće propraćen muzikom posebno komponovanom za ovu priliku i inspirisanom domaćim nasleđem i tradicijom.   

Osim sa Kule Beograd, vatromet će se u ponoć vinuti i sa reke, a refleksije svetala u Savi dopuniće magiju koja će se dešavati nad našim gradom. Da će doček u Belgrade Waterfront-u biti zaista nezaboravan, obećava i veliki koncert u novogodišnjoj noći.

Večeras, smo bili u prilici da vidimo deo sa probe, onoga što nas očekuje u novogodišnjoj noći evo kako je to izgledalo.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike