Spektakl sa Kule Beograd: Doček nove 2022. uz vatromet, laser šou i koncert domaćih muzičara

26.11.2021

16:10

0

Osim sa Kule Beograd, vatromet će se u ponoć vinuti i sa reke

Spektakl sa Kule Beograd: Doček nove 2022. uz vatromet, laser šou i koncert domaćih muzičara
kula beograd vatromet - Copyright ATA Images/Antonio Ahel/Pixabay

Najspektakularniji doček Nove godine u Beogradu i Srbiji dogodiće se 31. decembra na Kuli Beograd, gde će biti priređen svetlosno-muzički performans uz osmominutni vatromet, laserske zrake i svetlosne efekte, najavili su danas organizatori događaja.

Jedinstven šou biće propraćen muzikom posebno komponovanom za ovu priliku i inspirisanom domaćim nasleđem i tradicijom.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Pored toga, u novogodišnjoj noći biće upriličen i veliki besplatni koncert - na bini na Sava promenadi, pored Starog savskog mosta, smenjivaće se Angelina, Coby, Saša Kovačević, kao i Goran Bregović, sa kojim će nastupiti i nekadašnji pevač "Bijelog dugmeta" Mladen Vojičić Tifa.

Osim sa Kule Beograd, vatromet će se u ponoć vinuti i sa reke, a “refleksije svetala u Savi dopuniće magiju koja će se dešavati nad gradom“.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Po rečima organizatora, dočekom u velikom stilu naša prestonica će se upisati na mapu metropola prepoznatljivih po senzacionalnim dočecima koji okupljaju hiljade posetilaca.

Direktorka "Belgrade Waterfronta" Zorana Burlić kaže da se ovom prilikom, pored ulaska u 2022. godinu, slavi i završetak radova na fasadi Kule Beograd, jer 2022. je godina završetka Kule, koja predstavlja "arhitektonsko remek-delo na obali Save".

Kako je najavljeno, doček Nove godine odvijaće se uz poštovanje svih protivepidemijskih mera, dok će kovid redari voditi računa o tome da se svi prisutni pridržavaju propisa kojima se sprečava širenje virusa.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike