Karleuša zgrožena govorom psihologa koji traži da se dečak K.K. oslobodi i vrati u školu: Da ga izgrde i stave u ćošak? Sram vas bilo!

06.05.2023

11:21

6

Jelena nije ostala imuna na doktorove reči, kao ni široki auditorijum


Komentari (6)

Gradjanka

06.05.2023 12:31

Uz duzno postovanje urednistvu i celoj Srbiji, Nemili dogadjaji proteklih dana su nas sve pogodili i pitanje je kako cemo prebrodititi sve sto se dogodilo, sta cemo nauciti i iz situacije, da li cemo izaci pametniji...I ja sam majka dveju tinejdzerki i ne bih ni spominjala sta sve meni prolazi kroz glavu dok prozivljavam traume svakodnevno, trazeci opravdanje i razumevanje za ono sto se nasem drustvu dogodilo. Ipak, nijednog trenutka nisam komentarisala, niti pozivala ikog na javni linc, mrznju, nisam sirila bes, izazivala paniku, osudjivala. Kako se cini, javnim licnostima u Srbiji je ipak sve dozvoljeno. Nazalost, nasa deca se ugledaju na njih pa cak i na ovakve kao sto je pomenuta pevacica. Pitanje za sve je sta mudro, zivotno, zakljucno, razumno ta osoba ima da kaze javnosti, a na sta treba svi da se osvrnu?? Pozivanje na nasilje, iskljucivost, anarhija, upiranje prstom je sve ono sto je ovo drustvo dovelo do ove tacke na kojoj smo danas. Mediji imaju veliku moc, pa isto tako bi bilo lepo da, pored izvestavanja o crnim temama, ipak izsortiraju ponesto sto ce mladima poslati neku pozitivnu poruku, da ne okupiraju svoje glavice mracnim idejama podstaknutim izjavama raznih estradnih (ne)moralista. Kao drustvo, odrasli, treba da vodimo jako racuna kakvu mudrost nasoj deci plasiramo, da ih izvucemo iz mulja nemorala, bluda, lazi o savrsenosti i perfekcionizmu i ne budimo ideje o potlacivanju i unistavanju. Gnusam se izjava nekompetentnih koje se granice sa bunilom i potpiruju jos vise plamen mrznje ovog drustva.

Vesna

06.05.2023 13:53

Jelena ne poziva na linč, samo kaze da to dete treba staviti u ustanovu zatvorenog tipa i ne dozvoliti mu izlazak. Takvo dete nije za školu, drustvo

Nataša

06.05.2023 15:12

Ovaj “psiholog” je očigledno željan medijske pažnje, pa lupeta, u suprotnom trebalo bi i njega preventivno zatvoriti, jer čim izgovara ovakve stvari i sam predstavlja opasnost po okolinu.

Preporučujemo