Roditelji monstrumi držali 13 dece zatočene u kući strave: Sestre ispričale - vezivali su nas lancima, majka nas je davila (VIDEO)

11.11.2021

11:03

0

Autor: 24sedam

Da nisam uspela da pobegnem, barem bih umrla pokušavajući - rekla je ćerka Džordan

Roditelji monstrumi držali 13 dece zatočene u kući strave: Sestre ispričale - vezivali su nas lancima, majka nas je davila (VIDEO)
24sedam

Pre tri godine američka javnost bila je uznemirena slučajem porodičnog nasilja koje se odigravalo u gradiću Riversajd, država Kalifornija.

Policija je ušla u dom porodice Turpin na poziv njihove ćerke Džordan koja im je objasnila da je pobegla od kuće.

Na pitanje operatera šta bi njeni roditelji uradili kada bi saznali da je pobegla od kuće, Džordan je odgovorila: "Bukvalno će hteti da me ubiju".

Kada je policija ušla u dom Turpinovih, zatekli su Dejvida i Luiz, kao i memljive mračne sobe u koje su smestili svoju decu. Od njih dvanaestoro, troje je bilo lancima vezano za svoje krevete.

Nikad ih nisu puštali same iz kuće, dozvoljavali im da se kupaju jednom godišnje i hranili su ih jednom godišnje. Iako je Džordan imala 17 godina, policajci su mislili da je reč o desetogodišnjakinji zbog toga što je bila na granici neuhranjenosti.

Jedna od metoda psihološke torture jeste kupovina igračaka koje deca nisu smela da otvaraju.

Iz tužilaštva se takođe navodi i da je Dejvid vršio bludne radnje nad jednom od ćerki.

Printscreen/YouTube/ABC News
 

Zajedno sa svojom sestrom, Džordan će imati svoje prvo medijsko gostovanje u kojem će govoriti o torturi koju su im godinama priređivali njihovi roditelji.

- Mama me je davila, mislila da mislila da ću umreti - rekla je Džordan u intervjuu.

Printscreen/YouTube/ABC News
 

- Celo telo mi se treslo. Bilo je bukvalno sad ili nikad. Da nisam uspela i da mi se nešto desilo, svakako bih barem umrla pokušavajući - opisala je kako se osećala kada se odvažila da pobegne iz kuće i pozove policiju.

- Volela bih da prva asocijacija na naše prezime bude asocijacija na to koliko smo jaki i kako nisu uspeli da nas slome - dodala je njena sestra.

Dejvid i Luiz osuđeni su na doživotnu kaznu zatvora na osnovu 14 tačaka optužnice sa mogućnošću uslovne slobode nakon 25 godina.

Bonus video

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi