Nezasiti španski kralj: Davali mu hormone jer je njegov libido bio državni problem! Spavao sa 5.000 žena

23.10.2021

08:24

0

Autor: 24sedam

Nekadašnji šef policije otkriva pikantne detalje o Huanu Karlosu

Nezasiti španski kralj: Davali mu hormone jer je njegov libido bio državni problem! Spavao sa 5.000 žena
huan karlos - Copyright Profimedia

Odbegli nekadašnji španski kralj Huan Karlos uzimao je ženske hormone kako bi mu se suzbili jaki seksualni nagoni, prenose strani mediji neverovatnu priču o njegovom burnom seksualnom životu.

Bivši šef policije Hose Manuel Viljareho rekao je da je španska tajna služba monarhu davala blokatore testosterona jer je njegov "libido bio državni problem".

Viljareho, koji trenutno čeka suđenje jer se sumnjiči da je špijunirao neke od najmoćnijih španskih političkih figura kako bi ih ucenjivao, kazao je da je Huan Karlos bio "toliko nezasit" da je to moralo da se kontroliše.

Profimedia
sa suprugom Sofijom

Iako je dugo bio oženjen kraljicom Sofijom, dansko-nemačka bogatašica i filantrop Korina Larsen, španska pevačica Sara Montijel, italijanska princeza Marija Gabrijela de Saboja... samo su neke od žena koje su povezivane sa nezasitim kraljem. 

Pretpostavlja se da je spavao sa skoro 5.000 žena, prenosi Dejli mejl.

Viljareho tvrdi da se od njega tražilo da ukloni medicinska dokumenta koja su pokazivala koje lekove je primao Huan Karlos.

Ipak, kaže da nije sam učestvovao u naporima da se suzbije njegov ogromni seksualni nagon, već da je to saznao od Korine Larsen.

YouTube/Printscreen
Korina Larsen

Larsenova, znana i kao Korina zu Sajn-Vitgenštejn (57) imala je aferu sa monarhom od 2004. do 2009. godine.

U knjizi obajvljenoj 2016. godine "Huan Karlos: kralj sa 5.000 ljubavnica", autor Martinez Ingles je naveo da je monarh bio zavisnik od seksa i da je imao stotine afera iako se 1962. godine oženio kraljicom Sofijom.

Kako se tvrdi, pokušao je i britansku princezu Dajanu da odvede u krevet kada je imala samo 25 godina. U to vreme, ledi Dajana je negirala da se tako nešto dogodilo, priznajući da je kralj, iako šarmantan, "umeo da bude malo više pažljiv".

Pričalo se da ga je supruga Sofija uhvatila sa pevačicom Sarom Montijel samo nekoliko nedelja od krunisanja 1975. godine.

Profimedia
Sara Montijel

U januaru 2017. godine, pojavili su se navodi da je nekadašnjoj misici Barbari Rej sedamsedetih plaćeno da ne priča o svojoj navodnoj aferi sa Huanom Karlosom.

Špansku javnost je posebno razbesnelo da je Rej primila milione dolara za ćutanje iz javnih fondova koji su bili namenjeni borbi protiv terorizma i organizovanog kriminala.

Inače, Huan Karlos (83) napustio je prošle godine zemlju i otišao u Ujedinjene Arapske Emirate, nakon što je Vrhovni sud pokrenuo istragu o njegovoj umešanosti u malverzacije sa ugovorom o brzoj železnici sa Saudijskom Arabijom. Švajcarski Tribjun preneo je i da je Huan Karlos primio 100 miliona dolara od pokojnog saudijskog kralja.

Osim toga, pomenuta Korina Larsen, koja živi u Londonu, podnela je tužbu protiv kralja.

Princeza Dajana/Profimedia
princeza Dajana

Njihova afera je obelodanjena 2012, osam godina nakon što su počeli da se viđaju.

Naime, kralj Huan Karlos je sa ljubavnicom bio na safariju u Bocvani, koji je koštao 40.000 evra, kada je pao tokom lova na slonove i slomio kuk.

U Panamskim papirima Korina se spominje kao vlasnik 15 ofšor kompanija i osoba kojoj je kralj prosledio 65 miliona evra kao poklon.

Larsenova tvrdi da je godinama zastrašivana nakon što su prekinuli vezu i da je kralj u Britaniju slao španske agente kako bi joj pretili.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike