Ljubavna afera potresa svet: Princeza varala šeika sa telohraniteljem, potrošila milione da zataška skandal

25.11.2020

11:04 >> 14:00

0

Bivša supruga šeika Muhameda bin Rašida al Maktuma iz Dubaija, princeza Haja bon al Husein, platila je neverovatnih 6,4 miliona dolara da bi prikrila aferu k

Ljubavna afera potresa svet: Princeza varala šeika sa telohraniteljem, potrošila milione da zataška skandal
Copyright Foto: Profimedia

Bivša supruga šeika Muhameda bin Rašida al Maktuma iz Dubaija, princeza Haja bon al Husein, platila je neverovatnih 6,4 miliona dolara da bi prikrila aferu koju je imala s britanskim telohraniteljem.

Afera između princeze i telohranitelja trajala je pune dve godine, a otkrivena je nakon presude suda u Londonu o starateljstvu nad decom princeze. U presudi je navedeno da je počinila preljubu s jednim od svojih muških telohranitelja.

U samoj  presudi nije naveden identitet telohranitelja,  ali u medijskim izveštajima se navodi da je reč o 37-godišnjem Raselu Flauersu. Iako u braku, Rasel nije odoleo princezi Haji, a ni luksuznim poklonima koje je od nje dobijao. Kako navode britanski mediji, telohranitelj je između ostalog na poklon od princeze dobio sat od 16.000 dolara i sačmaricu vrednu 66.000 dolara.

Takođe, kako bi prikrila aferu, princeza Haja mu je navodno platila 1,6 miliona dolara da bi je držao podalje od supruga Mohameda al Maktouma, potpredsednika i premijera Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Pročitajte još: Konačno priznata kao princeza

Dodatnih 1,6 miliona dolara je dato i Flauversovim kolegama za ćutanje o aferi koja je počela 2016. godine.

Međutim, prevara je brzo otkrivena, zbog čega je 46-godišnja princeza, ćerka preminulog jordanskog kralja, bila primorana da napusti Dubai sa svoje dvoje dece.

U presudi je naglašeno da je šeik pokušavajući da stekne starateljstvo nad decom vršio “kampanju zastrašivanja” protiv supruge i da ju je izvrgao ruglu zbog prevare.

Pročitajte još: Uprkos glasinama o prevarama i skandalima: Engleska kraljica Elizabeta..

Prema rečima jednog od prijatelja princezinog telohranitelja, životi mnogih su uništeni zbog ove afere. Flauvers i njegova supruga nisu želeli da pričaju na tu temu, a kako prenosi “Njujork post”, ni kolege, koje su navodno potplaćene da ne pričaju no tome, nisu se izjašnjavale.

Princeza se udala za šeika 2004. godine i time je postala njegova šesta supruga, a razveli su se prošle godine. Trenutno živi sa decom u kući vrednoj 113 miliona dolara smeštenoj u jednoj od najekskluzivnijih londonskih četvrti Kensington.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike