Bled i ispijen: Bil Klinton se oglasio nakon hospitalizacije, jedva govori (VIDEO)

21.10.2021

11:19

0

Mnogi korisnici Tvitera primetili su da nekadašnji predsednik SAD ne izgleda najzdravije

Bled i ispijen: Bil Klinton se oglasio nakon hospitalizacije, jedva govori (VIDEO)
AP20212572573466 - Copyright AP photo

Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Bil Klinton oglasio se posle izlaska iz bolnice. On je na Tviteru objavio snimak u kom je pričao o svom zdravstvenom stanju posle pet noći provedenih pod nadzorom lekara, rekavši da je "na putu ka oporavku".

Klinton se u snimku zahvalio svima koji su se zabrinuli za njega i poželeli mu brz oporavak, a lepe reči imao je i za zdravstvene radnike koji su brinuli o njemu dok je bio hospitalizovan zbog urološke infekcije koja je izazvala sepsu.

- Drago mi je što sam se vratio kući. Odlično se osećam, uživam u prelepom jesenjem vremenu. Na putu sam ka oporavku i želim da podsetim sve da odvoje vreme da slušaju svoja tela i brinu se za sebe. Svi imamo posla i svako od nas ima važnu ulogu u životu i u bliskoj budućnosti. Ja ću dati sve od sebe da budem tu, da nastavim da činim najbolje što mogu - rekao je Klinton.

Korisnici Tvitera odmah su ispisali veliki broj komentara, u kojima su mu poželeli brz oporavak, dok su mnogi primetili da deluje iscrpljeno i da jedva priča. 

Klinton (75) je prošle nedelje primljen na odeljenje intenzivne nege zbog urološke infekcije, a njegovi lekari su posle dva dana saopštili da je dobro reagovao na terapiju.

Na kraju je ipak pet dana ostao u bolnici "radi stalnog praćenja" njegovog zdravstvenog stanja.

Bivši američki predsednik otpušten je iz bolnice u nedelju, a lekari su rekli da će završiti terapiju antibioticima kod kuće u Njujorku.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike