Monika Levinski oplela po Klintonu: Njegova uloga u aferi je bila krajnje neprikladna (VIDEO)

06.10.2021

19:41

0

Levinski se svih ovih godina muči da skine ljagu sa svog imena

Monika Levinski oplela po Klintonu: Njegova uloga u aferi je bila krajnje neprikladna (VIDEO)
Monika Levinski i Bil Klinton - Copyright Profimedia

Monika Levinski, koja je svojevremeno ponela neslavnu titulu najpoznatije ljubavnice na svetu, izjavila je da je uloga bivšeg predsednika SAD Bila Klintona u njihovoj aferi bila "potpuno neprikladna".

- Važno je zapamtiti da nikada nije ni trebalo da dođemo u situaciju gde je pristanak na odnos pitanje. Tako da je bilo krajnje neprikladno. On je bio najmoćniji čovek, moj šef, imao je 49 godina, a meni je bilo 22, tek sam diplomirala na koledžu. U tim godinama mislim da nisam uopšte mogla da razumem odnos moći, kao što sada to razaznajem vrlo jasno u 48. godini - poručila je Levinski u emisiji Džejka Tapera na CNN-u.

Levinski se ponovo našla u centru pažnje pošto je njena priča sada ispričana i kroz seriju „Impičment: Američka krimi priča“. Ona je radila kao producent i ističe da se u seriji mogu videti neki aspekti Bila Klintona koje ranije nismo imali prilike da uočimo.

Tokom godina Klinton se nije mnogo osvrtao na ovu aferu zbog koje je čak pokrenut i njegov opoziv.

Impičment je preživeo i, čini se, nastavio da živi normalnim životom dok se Levinski sve vreme mučila da skine ljagu sa svog imena.

U jednoj izjavi 2018. godine, bivši predsednik se nevešto branio i rekao da joj ne duguje izvinjenje.

Profimedia
 

- Ne, ne, nikada nisam razgovarao sa njom, ali više puta sam javno rekao da mi je žao. To je veoma različito. Izvinjenje je bilo javno - rekao je tada.

Klinton je kasnije priznao da mu odbrana nije bila baš najbolja i da se osećao užasno što je afera definisala život Monike Levinski.

Što se tiče njenog ličnog prikaza u seriji, Levinski je navela da joj je važno da emisija ne prikaže fotošopovanu verziju njenog života.

Pre 23 godine otkrivena najveća afera u istoriji SAD: Klinton pokušao da se izvuče, ali ga je plava haljina raskrinkala

- Osećala sam da ne treba da budem povlašćena kao producent, i da uopšte ne treba da budem povlašćena. Mislim da je važno preduzeti odgovornost za greške, a ja sam naporno radila da prođem kroz sve to - poručila je.

Levinski je postala poznata zahvaljujući aferi sa Klintonom, a sada radi kao aktivistkinja protiv maltretiranja i zlostavljanja na društvenim mrežama. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike