Nova sezona "American Crime Story": U fokusu seks-skandal između Monike Levinski i Bila Klintona (VIDEO)

16.08.2021

07:58 >> 08:01

0

Ovaj slučaj izazvao je buru u Americi, došao je i do suda, a pominjao se čak i opoziv Klintona, do koga na kraju nije došlo

Nova sezona "American Crime Story": U fokusu seks-skandal između Monike Levinski i Bila Klintona (VIDEO)
Copyright American Crime Story: Impeachment / Profimedia

Scenarista i reditelj Rajan Marfi, pored uspešne antologijske serije “American Horror Story”, nije zaboravio da nastavi rad na svom, takođe, uspešnom projektu “American Crime Story”.

Posle slučaja O.J. Simpsona i ubistva Đanija Versaćija, treće poglavlje ACS prati ozloglašeni skandal na relaciji Bil Klinton – Monika Levinski.

“American Crime Story: Impeachment” jednim delom je zasnovan na izveštavanju medija o skandalu Klinton-Levinski, a jednim delom na knjizi Džefrija Tubina “A Vast Conspiracy: The Real Story of the Sex Scandal That Neraly Brought Down a President”.

American Crime Story: Impeachment / Profimedia

Podsetimo, tadašnji predsednik Amerike, Bil Klinton, optužen je da je imao seksualne odnose sa Monikom Levinski, koja je tada radila u Beloj kući. Ovaj slučaj izazvao je buru u Americi, došao je i do suda, a pominjao se čak i opoziv Klintona, do koga na kraju nije došlo.

Sara Polson (Linda Trip), Bini Fildstin (Monika Levinski) i Klajv Oven (Bil Klinton) zaduženi su za centralne junake dok će ostatak glumačke ekipe samo dodati ulje na vatru ozloglašenoj priči.

Pročitajte još

Autori “Impeachment” za sada mnoge stvari o seriji kriju, ali sve ćemo saznati kada nova sezona ugleda svetlost dana 7. septembra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike