Pedofilski skandal trese SAD: Isplivale fotografije koje je Bil Klinton želeo da sakrije (FOTO)

26.04.2021

19:51 >> 06:08

0

Autor: M. I.

Fotografije su nastale 1993. godine

Pedofilski skandal trese SAD: Isplivale fotografije koje je Bil Klinton želeo da sakrije (FOTO)
Copyright clintonlibrary.gov

Da postoji veza između bivšeg predsednika Amerike Bila Klintona i pedofila Džefrija Epstajna potvrđuju nove fotografije koje su se pojavile u medijima.

Naime, fotografije su nastale 1993. godine a na njima su prikazani Klinton i Epstajn koji se smeškaju jedan drugome i rukuju.

pročitajte još:

Podsećanja radi, 2020. godine objavljena su sudska dokumenta u kojima je zabeleženo svedočenje Virdžinije Gufre, jedne od žena koje su optužile DŽefrija Epstajna, američkog finansijera i registrovanog pedofila koji se ubio u zatvorskoj ćeliji na Menhetnu. U tim dokumentima takođe je navedeno svedočenje o poznantstvu Klintona i Epstajna.

Na pitanje advokata: “Da li se sećate da vam je Džefri Epstajn ikada rekao da mu ‘Bil Klinton duguje uslugu?'”, Gufre je odgovorila potvrdno.

– Sećam se da sam pitala DŽefrija šta Bil Klinton radi ovde (na ostrvu Epstajn), i on se na to nasmejao i rekao da mu duguje usluge. Nikad mi nije rekao koje su to usluge – svedočila je Gufre, prenose Novosti.

Ubrzo potom, potvrdila je i da su seksualne orgije bila redovna pojava na ostrvu u Epstajnovoj kući.

clintonlibrary.gov

Upitana da li je nekada bila prisutna sa Epstajnom i Klintonom na ostrvu, Đufre je odgovorila:

– Gislejn, Emi, i tu su bile dve mlade devojke koje bih mogla da identifikujem. Nikad ih zaista nisam dobro poznavala… To su bile samo dve devojke iz Njujorka – odgovorila je Gufre i dodala da su svi boravili u Epstajnovoj kući na ostrvu.

clintonlibrary.gov

Takođe, da je američki finansijer imao više veza sa Klintonom svedoče različite fotografije koje su se pojavljivale u medijima. Naime, bivši predsednik SAD je zajedno sa mnogim drugim poznatim ličnostima više puta putovao u Epstajnovom privatnom avionu “boing 727”, koji je dobio nadimak “Lolita ekpres”, zbog učestalog dovođenja očigledno maloletnih žena na ostrvo, navodi Njuzvik.

Epstajn je 2002. godine ugostio Klintona, kao i glumce Kevina Spejsija i Krisa Takera, na turneji po Africi. DŽefri Epstajn je Bila Klintona nazvao “najvećim svetskim političarem”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike