Bil Gejts upozorava svet na novu pošast: Preti nam kovid 21

04.01.2021

13:52 >> 14:05

0

Autor: J.B.O.

Kompjuterski modeli predviđaju da bi pandemija mogla čak da bude još gora u narednom periodu

Bil Gejts upozorava svet na novu pošast: Preti nam kovid 21
Copyright Profimedia

Bil Gejts je izrekao novo zloslutno predviđanje. Iako je milijarder veliki zagovornik vakcinacije i tvrdnji da je čovečanstvu vakcina jedini spas, poručio je i da ljudima, uprkos početku vakcinisanja širom planete, pandemija virusa korona i dalje preti. On tvrdi da će virus biti COVID-21.

Pročitajte još:

Da njegov tvrdnje ili prognoze ne treba olako shvatati, pokazuje upravo to što je Gejtsova organizacija (fondacija “Bil i Melinda Gejts”) bila glavni organizator “Događaja 201” (Event 201), održanog 18. oktobra 2019. u Njujorku. Radilo se, praktično, o simulaciji pandemije, odnosno projekciji odgovora vlada širom sveta na pojavu nepoznatog virusa. Taj virus se, međutim, nešto kasnije i pojavio (mnogi će tvrditi i da je tada već uveliko postojao i širio se).

– Kompjuterski modeli predviđaju da bi pandemija mogla čak da bude još gora u narednom periodu. Takođe, moramo da naučimo više o novom soju virusa korona koji se pojavio, za koga deluje da se širi brže – poručio je Gejts pre nekoliko dana.

Paralelno s njegovim tvrdnjama, naučnici u nekoliko američkih država konstatovali su pojavu novog soja virusa (nazvanog britanskim, iako se, po svemu sudeći, prvobitno pojavio u Južnoafričkoj Republici), uz poruku da se o njemu i dalje ne zna mnogo.

– Svi proizvođači vakcina protiv virusa COVID-19 poslali su umirujuće poruke da njihove vakcine deluju i kod izloženosti novom, mutiranom soju koronavirusa. Ipak, niko od njih to ničim nije dokumentovao, navodeći da će tek pokrenuti istraživanja koja će dokazati te njihove samouverene tvrdnje. Priznaćete da tu postoji ozbiljan paradoks. Tvrde nešto što će tek početi da istražuju – objavio je Leon Hali, profesor univerziteta u Floridi.

Stručnjaci, strani i domaći, saglasni su u izjavama da ova prva značajnija mutacija virusa COVID-19 ne bi trebalo previše da nas zabrinjava. Saglasni su, međutim, a o tome poslednjih dana pišu i svetski mediji, da niko ne može ni da nasluti u kojem bi pravcu mogle da se odvijaju neke buduće mutacije koronavirusa. Posebno kada se zna da se on, izgleda, relativno lako može širiti na životinje poput kuna i onda ponovo vraćati ljudima u izmenjenom obliku. Takvu mogućnost, američki mediji već su najavili kao pojavu COVID-21, virusa istog tipa kao sadašnji, ali potencijalno mnogo smrtonosnijeg.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike