Bil Gejts oštar: Iza optužbi protiv mene krije se strah od virusa!

27.01.2021

11:17 >> 13:28

0

Autor: J.S.J.

Ko bi mogao da pomisli da će dr Fauči biti meta takvih, zaista zlonamernih teorija. Veoma sam iznenađen i nadam se da će to prestati, rekao je Gejts.

Bil Gejts oštar: Iza optužbi protiv mene krije se strah od virusa!
Profimedia

Koosnivač kompanije Majkrosoft, filantrop i milijarder Bil Gejts izjavio je da je zatečen brojem “ludačkih i zlonamernih” teorija zavere o njemu koje se šire na društvenim mrežama u vreme trajanja pandemije korona virusa.

On je u intervjuu za agenciju Rojters  izjavio da bi voleo da razmotri šta je zapravo iza takvih optužbi. Takođe je konstatovao da se iza milionskih objava na društvenim mrežama protiv njega i američkog infektologa Entonija Faučija tokom trajanja pandemije po svemu sudeći krije strah od zaraze u kombinaciji sa ekspanzijom društvenih mreža.

-Ko bi mogao da pomisli da će dr Fauči biti meta takvih, zaista zlonamernih teorija. Veoma sam iznenađen i nadam se da će to prestati – rekao je Gejts.

Među brojnim teorijama zavere na račun Gejtsa i dr Faučija najzastupljenija je ona da je pandemija namerno izazvana kako bi se uspostavila kontrola nad stanovništvom i izvukao finansijski profit, a da vakcina treba da posluži da se ljudima ubizga mikro čip za nadzor i kontrolu kretanja.

Inače, Gejts koji  finansira medicinska istraživanja i programe vakcina putem fondacije Bill & Melinda Gates često je govorio o svom uverenju u efikasnost vakcina protiv kovida 19.

Pročitajte još

U petak je i na njega došao red. Gejts je na Tviteru svoju fotografiju – skinutih naočara, zasukanih rukava – primio je prvu dozu vakcine protiv korona virusa. Zahvalio se onima koji su pomogli u razvoju i distribuciji vakcine i napomenuo da se oseća dobro.

-Jedna od blagodati kada imate 65 godina je što ispunjavate uslove za vakcinu- napisao je Gates.

 

 

Instaliraje našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti