Žestoka pucnjava tokom žurke u Čikagu: Najmanje 15 povređenih, ima i mrtvih! (VIDEO)

15.03.2021

08:39

0

Istražitelji sumnjaju da je pucnjava, koja se dogodila oko 4.40 sati, povezana sa bandama

Žestoka pucnjava tokom žurke u Čikagu: Najmanje 15 povređenih, ima i mrtvih! (VIDEO)
Copyright Pixabay

Najmanje 15 ljudi povređeno je u pucnjavi, od čega dvoje fatalno, tokom žurke u nedelju rano ujutro u firmi koja posluje kao šlep služba i očigledno prostor za proslave na Južnom delu, saopštila je policija iz Čikaga.

Istražitelji sumnjaju da je pucnjava, koja se dogodila oko 4.40 sati, povezana sa bandama.

U izveštaju se navodi da je jedna žena pogođena tri puta, od čega jednom u glavu. Njeno telo pronađeno je van zgrade, dok je muškarac sa ranama od metka u vrati i nozi kasnije pronađen mrtav u pozadinskoj prostoriji, preneo je “Čikago tribjun”.

Žena je identifikovana kao Rejniša Dotson (30), a muškarac kao Lajonel Darling (39). Oboje su proglašeni mrtvim na licu mesta u 4.55 ujutro, rekla je portparolka kancelarije mrtvozornika Natalija Derevjani.

Pročitajte još:

Jedna od povređenih žena opisala je dramatičnu scenu nekoliko sati nakon što ju je okrznuo metak u desnu nogu. Tada je odbila hitnu medicinsku pomoć, ali je rekla da joj se stvorila velika crna modrica oko duboke posekotine koju joj je ostavio metak.

– Presrećna sam što je to sve što je ostalo od posledica – rekla je.

Bila je napolju sa dečkom tokom noći i rekao je da treba da se vrate kući. Ali njegovi prijatelji su čuli za zabavu i ona je želela da ide. Ona ima novorođeno dete i već dugo nije izlazila, pa su ušli u zgradu, gde je rekla da je bilo okupljeno najmanje 200, možda 300 ljudi. Bili su unutra samo 10 minuta kada se čula pucnjava.

– Stajala sam pozadi, a onda sam čula pucnjavu. Prestala je ubrzo i želela sam da istrčim prema vratima. Pošto je bio dugačak put do izlaza dečko mi je rekao da se ne pomeram. I bio je u pravu, ponovo su počeli da pucaju – priča ona.

Na mestu događaja pronađena su četiri pištolja. Prema preliminarnom policijskom izveštaju, jedno od tih oružja pronađeno je van tog objekta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike