Odbačena žalba Navaljnog na postupanje istražitelja!

22.03.2021

10:19

0

Navaljnom je ponuđeno da putem video veze učestvuje u sudskom postupku iz zatvorske ustanove IK-2 u mestu Pokrov u Vladimirskoj oblasti, ali je on odbio da u?

Odbačena žalba Navaljnog na postupanje istražitelja!
Copyright Profimedia

Ruski istražni organi odbili su da pokrenu krivični postupak u vezi s istražnim postupkom nakon hospitalizacije blogera Alekseja Navaljnog u Omsku u avgustu 2020. godine, prenela je agencija Tas s.

Garnizonski vojni sud 235. odbacio je žalbu Alekseja Navaljnog na postupanje istražitelja u vezi sa incidentom i hospitalizacijom blogera.

Pročitajte još

-Sud je zatražio komentar od istražnih organa Uprave za saobraćaj Ministarstva unutrašnjih poslova. Istražno odeljenje Ministarstva je sprovelo istragu i odlučilo je da odbaci žalbu i pokrene krivični postupak, o čemu je informisan podnosilac zahteva Navaljni – izjavio je sudija Andrej Tolkačenko, a prenosi Tas s.

Navaljnom je ponuđeno da putem video veze učestvuje u sudskom postupku iz zatvorske ustanove IK-2 u mestu Pokrov u Vladimirskoj oblasti, gde je premešten na izdržavanje kazne, ali je on odbio da učestvuje.

Sud u Moskvi je u februaru osudio Navaljnog na dve i po godine zatvora pošto mu je preinačio uslovnu kaznu iz decembra 2014. u zatvorsku.

Navaljni je osuđen jer se nije na vreme javio nadležnom organu dok se u Nemačkoj oporavljao od navodnog trovanja, podseća Tas s.

Uhapšen je odmah po dolasku iz Nemačke, na aerodormu.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike