Uhapšen "vampir" iz Kenije koji je ubijao decu i pio im krv: Kaže da je uživao u zlodelima

15.07.2021

20:59 >> 21:32

0

Najpre su pronađena dva dečija tela u šumovitom području Najrobija, ali kada je saslušan, Vanjala je priznao da je ubio još desetoro maloletnika

Uhapšen "vampir" iz Kenije koji je ubijao decu i pio im krv: Kaže da je uživao u zlodelima
Copyright Masten Milmo Vanjala/Foto: Twitter/@DCI_Kenya

Policija u Keniji oglasila se na društvenim mrežama kako bi upozorila na mladića pod imenom Masten Milmo Vanjala (20) koji tvrdi da je ubio desetoro dece kao “krvožedni vampir”.

Kako je saopšteno, on je uhapšen u sredu, budući da je, navodno, priznao ubistvo 10 mališana u glavnom gradu Najrobiju i njegovoj okolini, javlja Sputniknews.

Najpre su pronađena dva dečija tela u šumovitom području Najrobija, ali kada je saslušan, Vanjala je priznao da je ubio još desetoro maloletnika, kao i da je nekima od njih pio krv.

Dvanaestogodišnja devojčica Pjuriti Maveu kidnapovana je iz sela Kima Kimve, jugoistočno od Najrobija, a policija je rekla da joj je ubica “sisao” krv pre nego što je bacio njeno telo. Pjuriti je, kako navode, bila vanjalina prva žrtva kada je on imao jedva 16 godina.

Kako se navodi, sve žrtve su starosti između 12 i 13 godina, bile su drogirane, ispijena im je krv i potom su zadavljene.

Za razliku od policijskih protokola u ostatku sveta, Kenijska policija je objavila na Tviteru:

“U potresnim izveštajima od kojih se diže kosa na glavi, ubica je ispričao jezive detalje o tome kako je mamio žrtve u svoje čeljusti smrti pre nego što je iscedio život iz nevine dece”.

Kako dodaju, dok su porodice brinule, zver je dugo ubijala njihovu decu, a potom njihove ostatke bacala u šipražje. Druga deca su potopljena u kanalizaciona kanale u gradu i ostavljena da tamo istrunu.

Pročitajte još:

U jednom slučaju, Vanjala je navodno tražio otkupninu od roditelja dečaka u iznosu od 30.000 kenijskih šilinga, što je manje od 300 dolara, a ubio ga je jer se nisu pojavili sa novcem.

U jednom tvitu policija je napisala i da je bezosećajni ubica rekao da je uživao u svojim zlodelima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike