Užas u Solunu: Albanac pokušao da zadavi bivšu suprugu - dan pre toga decu odveo na more, pa izgovorio jezivu rečenicu

23.06.2024

09:23

0

Optuženi, poreklom iz Albanije, priveden je javnom tužiocu, a protiv njega je ranije podneta i krivična prijava zbog pretnji u porodici

Užas u Solunu: Albanac pokušao da zadavi bivšu suprugu - dan pre toga decu odveo na more, pa izgovorio jezivu rečenicu
Ilustracija - Copyright Profimedia

Muškarac (41), koji je protekli vikend automobilom naleteo na bivšu suprugu (35) koja je vozila motor u Solunu, a zatim je zgrabio za vrat i pretio da će je ubiti, biće procesuiran za pokušaj ubistva.

Optuženi, poreklom iz Albanije, priveden je javnom tužiocu, a protiv njega je ranije podneta i krivična prijava zbog pretnji u porodici.

On je već bio optužen za pokušaj ubistva svoje bivše supruge, a pošto je priznao delo koje mu je stavljeno na teret pušten je da se brani sa slobode, ali pod restriktivnim uslovima.

Rekao deci da će im ubiti majku

Prema informacijama koje je objavio grčki medij "Prototema", nasilnik je dan pre napada na bivšu suprugu otišao na more sa četvoro maloletne dece i tamo ih obavestio ga će im ubiti majku.

- Ubiću vam majku, ali vam ništa neće nedostajati - navodno im je rekao.

Njegova bivša supruga smatra da su pretnje usledile pošto nije mogao da preboli činjenicu da je njihov zajednički život okončan. Žena je, navode grčki mediji, želela da sama nastavi da živi sa decom, s čim njen bivši suprug nije mogao da se pomiri.

"Zbacio me je s motocikla i pokušao da me zadavi"

Nasilje koje je prošle nedelje 35-godišnja majka četvoro dece pretrpela od svog partnera nije se dogodilo prvi put.

Prema rečima žrtve, kad je pre godinu i po dana odlučila da stavi tačku na njihov zajednički život, on je napustio kuću, a nešto kasnije pretio joj je karabinom. Nije oklevao ni da puca pred njihovo četvoro maloletne dece. Na sreću, tada niko nije bio povređen. Ovaj incident je prijavljen nadležnima, zakazano je ekspresno suđenje, ali je nasilni suprug ipak pušten da se brani sa slobode.

Posle prve epizode nasilja u porodici, 41-godišnjak je mesecima bio daleko od bivše supruge i dece, ali je u poslednje vreme ponovo počeo da joj preti, čak i u prisustvu dece. Stalno je govorio da će je ubiti.

Novi incident dogodio se proteklog vikenda. Žena se vraćala motociklom kući sa posla kad je iznenada ugledala automobil kako joj ide u susret. Nakon što ju je vozač automobila udario i gurnuo sa asfalta, počeo je da psuje, a žena se pretvarala da se onesvestila.

Zatim ju je udario po leđima, povukao za kosu, a odmah zatim je čvrsto zgrabio za vrat i počeo da je davi. Žena je u šoku pokušala da ga odmakne i da skloni njegove ruke sa svog vrata. Na sreću, na licu mesta zatekla se i njena prijateljica koja joj je pomogla da se spase. Napadnuta žena ostavila je motor na mestu događaja, a njen bivši muž se od tada vodio kao nestao. Sada je uhapšen i biće mu suđeno za pokušaj ubistva.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike