Muškarac ostavio novorođenče na ulici: Beba još imala pupčanu vrpcu, ni posteljica nije uklonjena sa nje, kamera sve zabeležila (VIDEO)

18.06.2024

22:25

0

Nije poznato koliko dugo je devojčica bila na putu pre nego što je pronađena

Muškarac ostavio novorođenče na ulici: Beba još imala pupčanu vrpcu, ni posteljica nije uklonjena sa nje, kamera sve zabeležila (VIDEO)
Copyright Printscreen Twitter/JaneDoeCitizen

Danijela Fedele i njen suprug pronašli su tokom šetnje u gradu Kejti u Teksasu napuštenu novorođenu bebu na ivicu staze sa i dalje pričvršćenom pupčanom vrpcom.

Prvo su na zemlji videli peškir kada se njihova trogodišnja ćerka spremala da krene biciklom prema njemu pre nego što je Fedel shvatila da se nešto kreće ispod.

- Primetila sam da se dve male noge pomeraju, a muž je bio iza mene sa psima i viknula sam mu "O moj Bože, beba, beba“ - ispričala je ona, dodajući da je mužu rekla da pozove hitnu pomoć.

U snimku sigurnosne kamere vidi se trenutak kada je muškarac ostavio devojčicu, prethodno se osvrćući oko sebe. Nije poznato koliko dugo je beba bila na putu pre nego što je Fedele naišla.

Zamenici šerifa okruga Haris rekli su da su primili poziv oko 21 sat i da su požurili na mesto događaja.

Prema zvaničnim podacima, reč je o novorođenčetu koje "i dalje imalo svežu posteljicu na sebi".

Fedele i njen muž su ostali uz bebu pokušavajući da je zaklone od sunca jer je temperatura bila veoma visoka, a dete je ubrzo prebačeno u lokalnu bolnicu, gde je utvrđeno da je u dobrom stanju.

Policija je pokrenula istragu i traga za muškarcem kojeg je snimila sigurnosna kamera.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike