Muškarac snimljen kako gricka uho dečaku na javnom događaju: Društvene mreže besne, a policija kaže "nije krivično delo" (VIDEO)

13.06.2024

17:10

0

Snimak je prikupio nekoliko miliona pregleda za samo nekoliko sati

Muškarac snimljen kako gricka uho dečaku na javnom događaju: Društvene mreže besne, a policija kaže "nije krivično delo" (VIDEO)
Copyright Printscreen/X/VincentOshana

Policija je objavila novosti nakon što je muškarac snimljen kako gricka uho dečaku na televiziji uživo tokom Svetskog prvenstva u snukeru.

Jezivi trenutak je snimljen dok je sedmostruki svetski šampion Stiven Hendri govorio u pauzi igre tokom izveštavanja o takmičenju u aprilu.

U snimku se vidi kako odrasli muškarac, po svemu sudeći, šapuće detetu nešto pre nego što počne da mu gricka uvo na događaju u Šefildu u Južnom Jorkširu.

Nekoliko sekundi kasnije dečak maše kameri, što privlači pažnju muškarca, koji zatim pravi grimasu pokušavajući da bude smešan. Nije poznato kako su njih dvojica povezani.

Policija Južnog Jorkšira je kasnije potvrdila da je "pregledala sadržaj", a u je sredu potvrdila da je incident ispitan i da nije potrebna dalja istraga.

- Nakon pregleda snimka policajci su utvrdili da nije počinjeno krivično delo i pokrenuta je istraga - navodi se u saopštenju policije.

Korisnici društvenih mreža su komentarisali uznemirujući video nastao 25. aprila, koji je prikupio milione pregleda u roku od nekoliko sati.

"Ovo je potpuno odvratno i sigurno ga treba zaključati", "Čak je i gricnuo detetu uvo, a onda je shvatio da je na ekranu", "Ovo je veoma zabrinjavajuće", "Upravo sam povratio" samo su neki od stotine negativnih koemtara ispisanih ispod snimka.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike