Nove informacije o užasnom ubistvu male Vasiliki: Snimljena kako ulazi u stričev automobil! On čak tešio roditelje (VIDEO)

11.06.2024

08:12

0

Autor: 24sedam

On je prvobitno, nakon hapšenja, negirao da ima veze sa nestankom devojčice, ali je ubrzo uhvaćen u laži

Nove informacije o užasnom ubistvu male Vasiliki: Snimljena kako ulazi u stričev automobil! On čak tešio roditelje (VIDEO)
Nestala devojčica - Copyright Printscreen/Amber alert Grčka

Sigurnosne kamere snimile su trenutak kada devojčica Vasiliki Nikolopoulou (11) ulazi u automobil svog strica u Grčkoj, a nekoliko sati kasnije pronađena je mrtva.

Devojčica je nestala u nedelju oko 21 sat, a porodica je oko tri sata ujutru prijavila njen nestanak.

U ponedeljak je pronađena mrtva, sa ubodom na vratu, a za ubistvo je osumnjičen njen stric, koji je ranije osuđivan zbog silovanja maloletnice. Kako su naveli tamošnji mediji, on je u policiji priznao ubistvo.

Prvobitno je, nakon hapšenja, negirao da ima veze sa nestankom Vasiliki, ali je ubrzo uhvaćen u laži. Na kraju je priznao da je ubio svoju malu rođaku tako što joj je zario šrafciger u vrat. Na kraju je inspektore odveo do mesta gde je bacio telo deojčice.

Ono što je još intrigantnije jeste činjenica da je stric juče ujutru išao da teši roditelje ubijene devojčice, dok su još verovali da je oteta. Istovremeno, na društvenim mrežama je delio informacije "amber alerta" o njenom nestanku.

Nedugo nakon što su roditelji prijavili nestanak Vasiliki, policija je pregledala sigurnosne kamere, koje su snimile devojčicu kako ulazi u automobil. Ubrzo je ustanovljeno da je u pitanju vozilo njenog strica. 

Mediji pišu da je Vasilikin stric 2017. godine uhapšen zbog silovanja 14-godišnje devojčice. On je 2020. osuđen na devet godina zatvora, ali je kazna ukinuta, a on pušten na slobodu, uz obavezu da se redovno javlja u policijsku stanicu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike