Ukrala automobil pa divljala po gradu: Usledila žestoka potera, kamera sve snimila (VIDEO)

27.05.2024

07:08

0

Potera se završila nekoliko trenutaka kasnije kada je Logan udarila u zadnji deo kamiona i zaustavila se pored autoputa

Ukrala automobil pa divljala po gradu: Usledila žestoka potera, kamera sve snimila (VIDEO)
Ilustracija - Copyright AP Photo/Julio Cortez

Žena (27) uhapšena je nakon što je ukrala automobil iz prodajnog salona u Doralu na Floridi i bežala policiji velikom brzinom kroz gust saobraćaj.

Haos je započeo nedugo nakon što je Melina Logan navodno uzela automobil na probnu vožnju iz autosalona u Južnom Majamiju, ali ga nije vratila. Policajci su je lako sustigli, ali je odbila da se zaustavi.

Umesto toga, dala je gas i dostigla je brzinu od 145 km/h.

Snimak sa kamere na kontrolnoj ploči koju je objavila policija prikazuje policajca koji juri Logan. U jednom trenutku, policajac se sudara sa zadnjim i bočnim delom drugog policijskog vozila parkiranog pored autoputa.

Uprkos gustom saobraćaju, Logan je nepromišljeno krivudala između automobila pre nego što je skrenula u traku za hitne slučajeve.

 

 

U jednom trenutku automobil u begu sudario se sa betonskom barijerom dok se traka za hitne slučajeve suzila. Potera se završila nekoliko trenutaka kasnije kada je Logan udarila u zadnji deo kamiona i zaustavila se pored autoputa.

Policajac je brzo prišao automobilu s pištoljem uperenim prema ženi. Ona je tada izašla iz automobila, a potom se popela na barijeru i skočila u jezero ispod.

Na njenu nesreću, nekoliko policajaca videlo je njen skok, a čak je i lokalni medijski helikopter pratio dok je bila u vodi. Nije prošlo dugo pre nego što su je policajci izvukli iz vode i uhapsili.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Index

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike