Komšija (70) upucao bolesnu devojčicu jer je bila previše glasna! Jeziva scena na dečijem igralištu

24.05.2024

08:52

0

Oštar projektil iz vazdušne puške završio je u Majlinoj desnoj ruci

Komšija (70) upucao bolesnu devojčicu jer je bila previše glasna! Jeziva scena na dečijem igralištu
Ilustracija - Copyright Pixabay

Majka Alisa Carina nije ni slutila da će dete iz dvorišta da joj se vrati sa ranom na desnoj ruci jer je njeno ponašanje navodno razbesnelo komšiju Karl-Hajnca M. (70) iz Nemačke, pa ju je upucao vazdušnom puškom.

- Moja ćerka Majli je došla sa susednog igrališta vičući: 'Moja ruka, moja ruka!", a onda sam videla rupu na njenoj nadlaktici - rekla je Alisa.

Oštar projektil iz vazdušne puške završio je duboko u Majlinoj desnoj ruci, zbog čega je imala komplikovanu medicinsku intervenciju, piše "Bild".

Profimedia
 

Komšija Karl-Hajnc M. (70) pojavio se u utorak pred sudom u Bad Segebergu gde je rekao da je "gađao vrapca".

- Ne pucam u decu koja se igraju. Imam problem sa vrapcem - obasnio je na sudu komšija.

Nekada je petardama pokušavao da uplaši ptice, a sada to radi vazdušnom puškom. Policija je od njega zaplenila vazdušnu pušku "GDR suhl 303 super" i municiju, prenosi "Bild".

Sudija ga je prilikom ispitivanja pitao da li je možda konzumirao alkohol pre incidenta, a on je odgovorio negativno.

Dete bilo u užasnim bolovima

Majli je odvedena u bolnicu sa ranom od metka, ali je on izvađen tek u drugoj bolnici, osam sati kasnije. Anestezija u početku nije delovala, zbog čega je devojčica bila u užasnim bolovima.

Da stvar bude još gora, Majli je teško bolesna, sa dijagnozom tumora na mozgu, i boluje od neizlečive bolesti neurofibromatoze, zbog čega joj se pojavljuju bolne izgrasline kao promene nervnog tkiva.

- Moj klijent priznaje da je dva puta pucao iz vazdušne puške u pravcu igrališta i da je primetio decu. To je bila potpuna glupost, ne može da kaže zašto je to uradio - rekao je branilac.

- Želeo bih da ti se izvinim zbog svoje gluposti - rekao je komšija Karl, i pristao na hitnu isplatu odštete od 7.500 evra za devojčicu, a sud ga je kaznio sa 16 meseci uslovnog zatvora.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/ Bild

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike