Video doktorke (31) rasplakao svet! Borila se sa rakom, pred smrt snimila poruku: "Ako ovo gledate..." (VIDEO)

10.05.2024

12:20

0

Autor: 24sedam

Poslednji video objavljen je neposredno nakon što je preminula i to po njenoj želji

Video doktorke (31) rasplakao svet! Borila se sa rakom, pred smrt snimila poruku: "Ako ovo gledate..." (VIDEO)
Copyright Printscreen/ TikTok

TikTokerka Kimberli Noks (31) iz Kanade, koja se tri godine borila protiv raka preminula je 8. maja u kanadskom gradu Kalgari. 

Njoj je dijagnostifikovan metastatski sarkom u dobi od 28 godina dok je završavala medicinsku specijalizaciju i od tada je često objavljivala video snimke svoje borbe sa rakom na TikTok-u.

@cancerpatientmd My journey here is over and i cant thank each and every one of you enough! You have all made me so happy and your comments and support are more than enough to have gotten anyone thriugh anything! If you wish, Please donate through my link in bio to sarcoma cancer research and follow my husband in his updates @LightestCheese 💕 #death #dying #palliative #sarcoma #undifferentiatedpleomorphicsarcoma #cancer #cancerpatient #md #resident #medschool ♬ original sound - Cancer Patient, MD

Video posthumno objavljen

Poslednji video objavljen je neposredno nakon što je preminula i to po njenoj želji.

- Moje putovanje je završeno i ne mogu vam više biti zahvalnija. Učinili ste me veoma srećnom i vaša podrška je bila više nego dovoljna da pomognete bilo kome da se suoči sa bilo čim - rekla je Knoks svojim pratiocima u videu, koji je prikupio više od 5,1 milion pregleda.

@cancerpatientmd As a #stage4 #sarcoma #cancerpatient on #palliative treatments, I have no regrets about my training - but understand now more than ever how precious each moment with our loved ones is. #chronicillness #chemotherapy #md #medtok ♬ End of Beginning - Djo

- Ako gledate ovaj video, preminula sam mirno. Ja sam Kim za one koji me ne poznaju, imala sam veoma lep život i ponosna sam na to. Oni od vas koji me poznaju znaju koliko volim svoje životinje, svog muža i šminku. I iako je to što sam bio doktor veliki deo mog identiteta, to su stvari koje su važne - govorila je ona kroz suze.

Pre smrti ispunila sve želje

U dirljivom video snimku, Knokova je takođe ispričala šta je nameravala pre nego što je uzela poslednji dah: - Uspela sam da se verim, udam, odem u Njujork, večeram u Michelin restoranima, odem na Brodvej, koji je bio san za mene, da odem u San Francisko, da posetim vinarije.

Osvrćući se na godine pre nego što joj je dijagnostikovan rak, rekla je da sam "već živela svoj život punim plućima. Uradila sam stvari za koje drugi misle da nikada ne uspevaju."

@cancerpatientmd I am also surrounded by family and friends and feeling so very grateful for them 🥹 #update #cancer #sarcomaawareness ♬ original sound - Cancer Patient, MD

- Jedino mi je žao što zbog smrti što nećemo ostariti zajedno. Sve ostalo mogu da podnesem. Ne mogu da vam zahvalim dovoljno, nedostajaće mi TikTok. Sve vas volim. Hvala vam na prilici koju ste mi dali. Plačem od radosti jer sam na kraju života našla svrhu. Hvala vam od srca, doviđenja -  završila je ona srceparajući snimak koji je rasplakao milione širom sveta.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike