Preminula pevačica u 21. godini: Borila se sa kancerom

02.09.2023

17:16

0

Dva puta je pobedila leukemiju

Preminula pevačica u 21. godini: Borila se sa kancerom
Fej Fantrou - Copyright Instagram printscreen/fayefantarrow

Britanska pevačica Fej Fantrou preminula je u 21. godini nakon jednogodišnje borbe sa kancerom, a dva puta je pobedila leukemiju, sa osam i 13 godina.

Naime, pevačici je 2022. godine dijagnostikovan redak tumor glioma na mozgu. Poslednje dane života je provela kod kuće, sa svojom porodicom. 

Povodom tragičnih vesti oglasio se producent Dejv Stjuart koji je i radio na njenom debi albumu DB.

 

- Ne mogu da opišem rečima koliko sam bio razoren kada je, samo nakon što je prošlog leta provela neverovatno kreativno vreme sa Fej na snimanju njenog debitantskog albuma, Fej otkrila da ima veoma agresivan tumor na mozgu - istakao je on, pa dodao:

- FEJ je bila radost, puna zabave, smeha i oštra kao žilet - prava umetnica u svakom smislu. Bio sa sa njom i gledao je kako radi u studiju, to su trenuci koje nikada neću zaboraviti. Srećan sam što sam upoznao Fej i njenu mamu Pam, dvoje ljudi koji su se borili za njen opstanak. Bilo je i traumatično i lepo svedočiti o njihovoj snazi i dostojanstvu, i tako mi je žao što je svet bio svedok kakav je ona bila genije. Ona je jedna od pravih velikana, junakinja u svojim tekstovima i melodijama. Voleo sam je jako. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike