Mreže bruje zbog njenog snimka: Žena je videla neverovatan prizor na nebu kroz prozor aviona, svi su zbunjeni (VIDEO)

29.04.2024

13:18

0

Autor: 24sedam

Kontaktirala je nadležne kako bi prijavila bizaran slučaj

Mreže bruje zbog njenog snimka: Žena je videla neverovatan prizor na nebu kroz prozor aviona, svi su zbunjeni (VIDEO)
profimedia-0629944026 - Copyright Profimedia

Mišel Rejes je snimala veličanstven pogled na Njujork, kroz prozor aviona, kada joj je pažnju privukao "neobični cilindrični objekat".

U prvom trenutku je pomislila da je u pitanju buba, ali je srećom snimila taj momenat, pa je kasnije mogla da pogleda i shvatila je da je reč o "letećem cilindru". 

Odlučila je da potom kontaktira Federalnu upravu za vazduhoplovstvo (FAA), kao i Nacionalni centar za izveštavanje o NLO, kako bi prijavila bizaran slučaj, prenosi Daily Star.

Mišel je pokazala snimak svom ocu, bivšem pripadniku američke mornarice, a on je ostao zbunjen, ali je bo siguran da nije u pitanju dron, jer on ne bi smeo da leti tako blizu putničke letelice.

Ona je kasnije saznala da je još jedan putnik video neidentifikovani leteći objekat.

Svetski mediji izvestili su o bizarnom događaju, koji je prokomentarisao i stručnjak koji istražuje fenomen NLO-a, Ben Hensen.

- Nismo pronašli dokaze da je Mišel ovo lažirala ili prevarila ljude. Sve je tu, što je neobično - primetio je. U ovom trenutku, ostaje nejasno šta je žena snimila na nebu iznad Njujorka, a priča je podstakla raznorazne teorije na društvenim mrežama.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike