Putnici vrište i viču, ali ne smeju da mu priđu: Pojavio se snimak zastrašujućeg napada nožem u vozu (VIDEO)

28.03.2024

14:19

0

Žrtva je prebačena u bolnicu sa povredama opasnim po život

Putnici vrište i viču, ali ne smeju da mu priđu: Pojavio se snimak zastrašujućeg napada nožem u vozu (VIDEO)
Ilustracija - Copyright Profimedia

Devetnaestogodišnji mladić uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ubije čoveka kojeg je nožem izbo u vozu na jugu Londona, piše britanski portal Metro.

U uznemirujućem snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se trenutak kada se žrtva bori za život nakon što je izbodena u vozu između železničkih stanica Bekenhem Džankšn i Šortlends, i to pred zaprepašćenim putnicima.

U snimku se vidi kako muškarac u crnoj jakni sa kapuljačom, crnim pantalonama i zaštitnom maskom zamahuje ogromnim nožem.

Jedan uznemireni putnik mu dovikuje da prestane, a onda poziva policiju i govori im da hoće da prijavi "da čovek nekog ubada nožem u vozu".

Tim povodom oglasila se i Britanska transportna policija, koja je pozvala svedoke događaja da se jave.

- Detektivi pozivaju svedoke da se jave nakon što je danas čovek ozbiljno povređen na stanici Bekenhem Džankšn. Okvirno u 15.56 časova dobili smo izveštaje da se dva muškarca tuku prilikom ulaska u voz na železničkoj stanici Šortlends. Jedan je zadobio ozbiljne povrede koje su u skladu sa povređivanjem nožem. Policajci su intervenisali, zajedno sa kolegama iz Metropolitanske policije i Londonske službe hitne pomoći, i žrtva je prevezena u bolnicu sa povredama opasnim po život - navodi se u saopštenju.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike