Uhapšen radnik-manijak iz prodavnice: Masturbirao po namirnicama, policija došla do šok snimka! (VIDEO)

18.03.2024

22:16

0

On se suočava sa više od 10 tačaka optužnice

Uhapšen radnik-manijak iz prodavnice: Masturbirao po namirnicama, policija došla do šok snimka! (VIDEO)
Copyright Printscreen/Fort Collins Police Services

Stiven Masalta (32) iz Kolorada uhapšen je u februaru nakon što je navodno viđen kako masturbira ispred nekoliko proizvoda u prehrambenoj prodavnici u kojoj je radio i to pred kolegama, napisala je policijska služba Fort Kolinsa u objavi na Fejsbuku. 

On se suočava sa više od 10 tačaka optužnice, uključujući 14 tačaka za nepristojno ponašanje, nakon što je navodno masturbirao na hranu dok je radio u prodavnici prehrambenih proizvoda Safevai, saopštila je policija.

Međutim, nakon dalje istrage, policija je bila pozvana da pretraži Masaltinu rezidenciju i otkrila je video koji navodno pokazuje da je masturbirao i ejakulirao na više namirnica koje nisu bile zapečaćene dok je bio zaposlen u Safevai-u u Fort Collinsu u Koloradu, rekao je šef Džef Svoboda u videu postavljenom na Fejsbuk stranici policijskih službi Fort Kolinsa.

- Imamo još mnogo video-snimaka koje treba da pogledamo, ali u onome što smo već videli, imamo više žrtava i imamo više optužbi za krivična dela protiv gospodina Masalte - dodao je Svoboda.

Masalta je bio zaposlena u prodavnici namirnica koja se nalazi u ulici East Harmoni Road 1426 između decembra 2023. i februara 2024. 

Policija je saopštila da Safevai sarađuje sa istražiteljima i predviđa da bi moglo doći do dodatnih žrtava i optužbi.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike