Kejt Midlton je očajna zbog glasina, možda će se oglasiti: "Neće ih niko požurivati"

17.03.2024

16:30

0

Autor: N.P.

Kejt i princ Vilijam uznemireni svim glasinama koji kruže o njima

Kejt Midlton je očajna zbog glasina, možda će se oglasiti: "Neće ih niko požurivati"
Kejt Midlton - Copyright Profimedia

Prijatelji britanske princeze Kejt Midlton su poručili da je očajna nakon skandala koji je izbio kada je objavila fotošopovanu porodičnu fotografiju, preneo je Sandej tajms.

Navodno, Kejt razmatra da otkrije detalje svog zdravstvenog stanja iako se ne zna kada bi to mogla da uradi.

U izveštaju se navodi da su Kejt i princ Vilijam uznemireni svim glasinama koji kruže o njima, pogotovo što na spornoj objavljenoj fotografiji nije nosila ni venčani prsten.

Podsetimo, čitava zavrzlama je počela kada je javljeno da je u januaru princeza imala operaciju abdomena. Uprkos obaveštenju da se uspešno oporavlja i da se neće pojavljivati u javnosti do juna, korisnici društvenih mreža nisu bili zadovoljni jer su smatrali da je neobično što nema nijedne njene fotografije tokom oporavka. Za to vreme, kralj Čarls je objavio da boluje od raka, a ipak je uslikan u javnosti nekoliko puta.

Zato su počele da kolaju priče da Kejt ima ozbiljnih zdravstvenih problema, ali i da se možda podvrgla plastičnoj operaciji, da je u komi, da se razvodi od Vilijama jer je njegova ljubavnica trudna...

Javnost je mogla da se umiri objavljivanjem porodične fotografije prošle nedelje, međutim, na njoj je uočen očigledan fotošop. Spornih detalja je bilo toliko da su je iz upotrebe izbacile i najveće svetske medijske agencije, što je prava retkost u slučaju jedne kraljevske porodice.

Kejt Midlton se potom izvinila rekavši da voli da eksperimentiše sa fotošopom i da nije želela da stvori zabunu.

Profimedia
Sporna fotografija Kejt Midlton sa decom

Međutim, njeno neuverljivo objašnjenje je samo pojačalo glasine tako da britanska kraljevska porodica definitivno treba da razmotri kakvom se PR taktikom služi i kako će sa medijima komunicirati u budućnosti.

- Kejt je pogrešila jer nije svoj tim obavestila da je editovala fotografiju. Ali, izvinila se. Međutim, većina reakcija medijskih agencija je bila licemerna - rekao je porodičan prijatelj.

Kada je Kensingtonska palata u januaru napomenula da će Kejt biti operisana nadali su se da će se poštovati njihova privatnost.

- Žele da budu otvoreni, ali učiniće to kada budu spremni. Neće ih niko požurivati da pričaju o svojim privatnim stvarima - dodao je jedan izvor upoznat sa situacijom.

- U Kejtinom slučaju, ne postoji niko drugi čije lice, telo i ideća su više na tapetu. Događa se upravo ono što su rekli da će se dogoditi - provešće dve nedelje u bolnici, a vratiće se uoči Uskrsa. Pa šta ako je nisu stavili u kola da maše narodu? Ona nije mazga za pokazivanje - rekao je drugi izvor za "Sandej tajms".

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike