Kejt Midlton se izvinila zbog fotošopa na porodičnoj slici, ali teorije zavere nastavljaju da se nižu (FOTO)

11.03.2024

11:55

0

Autor: N.P.

Šta se događa sa Kejt Midlton?

Kejt Midlton se izvinila zbog fotošopa na porodičnoj slici, ali teorije zavere nastavljaju da se nižu (FOTO)
Princ Vilijam i Kejt Midlton sa decom - Copyright Profimedia

Britanska princeza od Velsa, Kejt Midlton, izvinila se na društvenim mrežama zbog fotošopovane porodične fotografije koju je u nedelju objavila Kensingtonska palata.

- Poput mnogih amaterskih fotografa, i ja povremeno eksperimentišem sa montažom. Želim da se izvinim zbog bilo kakve zabune koju je porodična fotografija, koju smo juče objavili, izazvala. Nadam se da su svi lepo proslavili Dan majki - stoji u opisu objave uz potpis "C" koji označava Kejt Midlton.

Podsetimo, Kejt se već dva meseca nije pojavljivala u javnosti, naročito posle operacije abdomena koju je imala u januaru.

Zbog toga su se na društvenim mrežama raširile brojne teorije zavere o tome šta joj se zapravo dogodilo, počevši od toga da je možda u komi ili da je imala plastičnu operaciju.

Kensingtonska palata je saopštila da se neće obazirati na te tvrdnje i da će objavljivati samo neophodne informacije o njenom zdravstvenom stanju.

Iako su imali priliku da glasine utišaju objavljivanjem fotografije Kejt Midlton sa njeno troje dece, fotošop je samo pojačao teorije zavere, pa se postvalja pitanje kakvu to PR strategiju ima Kensingtonska palata.

I britanski voditelj Pirs Morgan se pridružio kritikama rekavši da palata mora što pre da objavi neobrađenu fotografiju ukoliko želi da zaustavi glasine. 

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike