"Kejt Midlton ne želi ni da čuje za princa Harija": Stručnjak otkriva šta se sve događa u kraljevskoj porodici

07.03.2024

15:51

0

Autor: N.P.

Kejt sada ima "svojih problema"

"Kejt Midlton ne želi ni da čuje za princa Harija": Stručnjak otkriva šta se sve događa u kraljevskoj porodici
Princ Vilijam i Kejt Midlton - Copyright Chris Jackson/Pool Photo via AP, File

Britanska princeza, Kejt Midlton, oporavlja se od operacija abdomena koju je imala u januaru, a za princa Harija ne želi ni da čuje, smatra Kristofer Anderson, stručnjak specijalizovan za kraljevsku porodicu.

Prema njegovim rečima, princeza od Velsa uopšte nije pričala sa svojim deverom uprkos velikim teorijama zavere o njenom zdravstvenom stanju.

- Mislim da je nekada postojao odnos između njih, prijateljstvo, i to veoma blisko između Harija i Kejt. Siguran sam da je i on zabrinut za nju, ali znam da ona ne želi ništa da ima sa njima - uveren je Anderson misleći na princa Harija i njegovu suprugu Megan Markl.

Profimedia
princ Hari

Stručnjak je dodao da Kejt sada ima "svojih problema" i da se oseća izdanom na isti način kao princ Vilijam i kralj Čarls kada su Hari i Megan izneli niz optužbi na račun kraljevske porodice pre nego što su se preselili 2020. u Kaliforniju.

- Svaki put kada Hari doputuje u Britaniju, hladno je dočekan i on je toga svestan - rekao je.

Kejt Midlton je imala operaciju u januaru, a u javnosti nije viđena oko dva meseca zbog čega su se na društvenim mrežama pojavile brojne teorije o tome šta joj se tačno dogodilo i da se krije istina o njenom zdravstvenom stanju.

Kensingtonska palata se nije obazirala na te tvrdnje i napomenula je da će objavljivati samo neophodne informacije, a najavljeno je da će se princeza 8. juna zvanično pojaviti na jednom događaju.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike