Pirs Morgan se pridružuje kritikama: Palata mora da objavi normalnu sliku Kejt Midlton, teorije zavere će se samo pojačati!

11.03.2024

11:42

0

Kensingtonska palata je napravila veliki gaf

Pirs Morgan se pridružuje kritikama: Palata mora da objavi normalnu sliku Kejt Midlton, teorije zavere će se samo pojačati!
Britanski voditelj Pirs Morgan - Copyright Photo by Chris Pizzello/Invision/AP, File

Britanski novinar Pirs Morgan pozvao je danas Kensingtonsku palatu da "što pre" objavi neobrađenu fotografiju princeze od Velsa, Kejt Midlton, dodavši da će, ako to ne bude učinjeno, teorije zavere postati "mnogo gore".

- Palata bi trebalo da objavi neobrađenu fotografiju Kejt i dece što je pre moguće. Ako je samo malo bezazlenog retuširanja pošlo naopako, nikoga neće biti briga. Ako ne objave originalnu sliku, teorije zavere koje su pokušavali da suzbiju postaće mnogo gore - napisao je Morgan na društvenoj mreži Iks.

Prethodno su četiri novinske agencije (AP, AFP, Rojters i Getty) saopštile da su povukle prvu zvaničnu fotografiju Kejt Midlton posle njene operacije abdomena, zbog zabrinutosti da je fotografijom "manipulisano".

Iz AP-a su naveli da fotografija "nije zadovoljila" standarde agencije, dodavši da postoji "nedoslednost u poravnanju leve ruke princeze Šarlote".

Na fotografiji koju je snimio princ Vilijam i koju je Kensingtonska palata objavila u nedelju, prikazana je princeza Kejt sa njihovo troje dece, a navodno je snimljena prošle sedmice u Vindzoru.

Objavljivanje fotografije usledilo je nakon višenedeljnih spekulacija na društvenim mrežama o tome šta se dogodilo sa Kejt otkako je napustila bolnicu 29. januara, gotovo dve nedelje nakon planirane operacije abdomena. 

Princeza Kejt nije viđena u javnosti od 25. decembra prošle godine, kada je bila na jutarnjoj božićnoj službi.
 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike