Sestre pomogle u hapšenju oca pedofila, a sada traže i smrtnu kaznu! Ovako su otkrivena njegova zlodela (VIDEO)

28.02.2024

17:41

0

Autor: N.P.

Ani i Janeri se ceo svet srušio u novembru 2022. kada su saznale istinu o svom ocu

Sestre pomogle u hapšenju oca pedofila, a sada traže i smrtnu kaznu! Ovako su otkrivena njegova zlodela (VIDEO)
Dve sestre su više od godinu dana tragale za ocem pedofilom - Copyright YouTube/Inside Edition

Dve sestre sa Floride pomogle su u hapšenju sopstvenog oca, nakon što se ispostavilo da je jedan od najtraženijih pedofila, a onda su zatražile da bude osuđen na smrtnu kaznu.

Ana i Janeri Albaran su izjavile za "Dejli mejl" da žele da njihov otac Dejvi Albaran (51) trune u zatvoru 20 godina pre nego što bude pogubljen, prema novim pravilima koje je doneo guverner Floride Ron Desantis.

Prema zakonu koji je potpisao prošle godine, smrtna kazna može biti presuđena za seksualno zlostavljanje deteta mlađeg od 12 godina.

- Želim smrtnu kaznu. Trebalo bi da dobije najgoru moguću kaznu, najgoru koja postoji. Zaslužuje 20 godina robije, a onda i da umre tamo, zato što je mnogim ljudima naneo veliki bol - rekla je Ana (33).

Njena sestra Janeri (30) se složila.

YouTube/Inside Edition
Dejvi Albaran je navodno zlostavljao i sopstvenu unuku

- Bila bi nam čast da zna da smo mi zaslužne za to. Želimo da zna da smo mi njegova karma. Suočićemo se sa njim na sudu, pogledati ga u oči. Želim da taj čovek zna da smo ga mi strpale iza rešetaka. On je istraumirao desetine žena i to se i dalje vidi na njihovim licima - dodala je.

Kako se navodi, postoje najmanje 24 žrtve koje su bile stare između četiri i 16 godina kada ih je Albaran seksualno napastvovao tokom protekle dve decenije. Nekoliko njih je silovano, uključujući dete (4). Napastvovao je i sopstvenu unuku.

Albaran je bio u bekstvu 15 meseci, a ćerke su ga umalo uhvatile četiri puta.

Uhapšen je pre oko dve nedelje u šupi na imanju njegove sestre Medlin Albaran u Lejklandu, na Floridi, zahvaljujući krucijalnoj informaciji koju je policiji pružila Ana.

Medlin je sa mužem pre tri meseca kupila kuću od 250.000 dolara oko koje je postavljena ograda.

Sestre detektivi

Sestre Albaran su mesece provele radeći pravi detektivski posao, a često bi osmatrale lokacije na kojima je mogao da se krije njihov otac.

Morale su da se bore i protiv mnogih članova njihove porodice, za koje tvrde da su pomagali Albaranu da izbegne hapšenje.

Policija je potvrdila da istražuje Medlin i druge rođake zbog saučesništva.

Ana i Janeri su proverile više od 40 motela i drugih privatnih smeštaja u potrazi za pedofilom.

U jednom trenutku su suzile istragu na motel između Kisimija i Sent Klauda, na Floridi, kada su videle nekoliko rođaka da nose hranu Albaranu. Obavestile su policiju, ali je uspeo da umakne.

Pratile su ga i do kuće nekadašnje devojke i do doma još jedne žene koja nije ni znala da je on begunac, pa je neometano živeo tamo od jula do oktobra prošle godine.

Njihova istraga je Ani narušila i odnos sa mužem, a upala je i u tešku depresiju.

Janeri je otkrila da je njena ćerka među 24 žrtve zlostavljanja. Devojčica se na jednoj proslavi rođendana poverila šta joj se događa i tada se saznalo za Albaranova zlodela.

- Volela sam svog oca, bio je moj najbolji prijatelj i imali smo divan odnos. Međutim, u novembru 2022. se sve promenilo. ČIm sam saznala da je povredio moju ćerku, sve je palo u vodu. Potom se javila još jedna devojčica. Suočila sam se sa svojim ocem i potpuno sam poludela, udarala sam ga. Bacala sam i lomila stvari. On je seo u svoja kola i pobegao. To je bio poslednji put da sam ga videla. Moja sestra i ja smo potom odlučile da ceo svet treba da zna ko je on - rekla je.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike