Svi se obrušili na Takera Karlsona! Posle propagandne mašine Zapada i Hilari Klinton ga izvređala samo zbog intervjua s Putinom (VIDEO)

08.02.2024

16:33

0

Nazvivala ga je raznim imenima i vređala njegovu dugogodišnju karijeru

Svi se obrušili na Takera Karlsona! Posle propagandne mašine Zapada i Hilari Klinton ga izvređala samo zbog intervjua s Putinom (VIDEO)
Copyright Youtube/ Mutfakdda Yeme

Bivša državna sekretarka SAD Hilari Klinton kritikovala je američkog novinara Takera Karlsona samo zbog intervjua koji je uradio s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

Klintonova je čak i uvredila Karlsona, nazvavši ga "korisnim idiotom", a uporedila ga je i sa kučetom.

- On je kao kuče. Nakon što je otpušten iz brojnih medija u SAD, ne bih se iznenadila da dobije ugovor s nekom ruskom medijskom kućom jer je koristan idiot. Ali ovo je i znak da u ovoj zemlji postoje ljudi koji su peta kolona Vladimira Putina. Zašto? Ne znam. Zašto neki republikanci ulaze u to? Zbog čega neki Amerikanci veruju Putinu? Zašto Tramp ima više poverenja u njega nego u 11 naših obaveštajnih agencija - rekla je nekadašnja prva dama SAD u intervjuu koji je nedavno dala.

 

 

Ona nije prva koja se obrušila na Karlsona nakon što je najavio da će objaviti interju sa ruskim liderom koji je obavio tokom poeste moskvi. Zapadni mediji su ga žigosali samo zato što je hteo da Amerikanci čuju i drugu stranu, jer su, kako je voditelj sam istakao, "korumpirani mediji lagali građane".

Osim toga, pojavili su se i navodi da će mu Evropska unija uvesti sankcije zbog razgovora sa Putinom, dok je podršku dobio od Ilona Maska, vlasnika platforme Iks, koji je obećao da neće ukloniti intervju sa nekadašnjeg Tvitera kada ga Karlson bude postavio na svoj profil.

Intervju Takera Karlsona sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom biće objavljen 9. februara u ponoć po srpskom vremenu.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike