Opet je uznemirio milione pratilaca! Snimkom iz porodilišta pokazao da mu je baka od 77 godina rodila bebu, ali ovo je istina (VIDEO)

08.02.2024

07:24

0

Autor: M. Vu.

Snimak "njegovog potomstva" u porodilištu prikupio je 20 miliona pregleda, a u međuvremenu se preselio i na Instagram, iznenadivši more ljudi

Opet je uznemirio milione pratilaca! Snimkom iz porodilišta pokazao da mu je baka od 77 godina rodila bebu, ali ovo je istina (VIDEO)
Đuzepe Dana sa svojim "potomkom" - Copyright Printscreen/TikTok

Đuzepe Dana ponovo je uspeo u svom naumu i izazvao milione pregleda na TikToku zahvaljujući insinuaciji da mu je 77-godišnja dama rodila dete.

Snimak "njegovog potomstva" u porodilištu prikupio je 20 miliona pregleda, a u međuvremenu se preselio i na Instagram, iznenadivši more ljudi koji do sada nisu pratili njegovu priču.

A stvarnost kaže da je Dana samo šaljivdžija koji živi od "snimka sa rubova", za koje mnogi kažu da su neukusni, ali i koji su mu omogućili da dopre do 3,6 miliona pratilaca na pomenutoj društvenoj mreži. Jednom se pretvarao da je zaprosio istu damu. . . , da joj je u poodmakloj trudnoći ljubio stomak, što je pre neki dan začinio videom iz porodilišta.

 

 

Nije rekao od koje je novopečene majke pozajmio dete, ali zato možemo reći ko je gospođa koja se od prvog dana pojavljuje sa njim u naslovnoj ulozi.

Zove se Karmela, zaista ima 77 godina, i ona je - Đuzepeova baka!

 

 

„Karmela je udovica i trudim se da joj posvetim svu pažnju pošto mog dede nema, naravno u ulozi unuka. Čak i poljupci koje možete videti na snimcima su samo znaci naklonosti uobičajeni u ovom delu sveta. između rođaka, ništa više od toga“, rekao je jednom za italijanske medije mladić iz grada Tore Anuncijata, koji se nalazi u Napuljskom zalivu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike