Taker Karlson najavio intervju sa Vladimirom Putinom: Građani Zapada ne znaju istinu, obmanjuju ih korumpirani mediji (VIDEO)

06.02.2024

21:03

0

On će biti prvi Amerikanac koji će intervjuisati ruskog lidera od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini

Taker Karlson najavio intervju sa Vladimirom Putinom: Građani Zapada ne znaju istinu, obmanjuju ih korumpirani mediji (VIDEO)
Copyright Profimedia

Američki voditelj Taker Karlson, koji trenutno boravi u Moskvi, najavio je na svom profilu na Iksu da će intervjuisati ruskog predsednika Vladimira Putina.

Bivši voditelj Foks njuza rekao je da intervjuiše Putina „jer je to njegov posao" i jer je „njegova dužnost je da informiše ljude.”

Karlson, koji će biti prvi Amerikanac koji će intervjuisati Putina od početka specijalne vojne operacije Rusije u Ukrajini pre skoro dve godine, više puta je dovodio u pitanje podršku SAD ratnim naporima Kijeva.

Televizijski voditelj je rekao da intervju tek treba da se održi i nije precizirao kada će biti emitovan, ali je rekao da će biti objavljen „nemontiran“ na njegovom ličnom veb-sajtu i da će svi moći da ga pogledaju besplatno.

U snimku na Iksu Karlson je rekao da je bio motivisan da sedne sa Putinom zato što je „stanovništvo zemalja engleskog govornog područja“ bilo loše obavešteno o ratu u Ukrajini, navodeći da „im niko nije rekao istinu”.

Karlson je istakao da treba čuti i drugu stranu priče i da zapadni mediji obmanjuju svoju publiku.

 

 

- Zapadni mediji su korumpirani. Lažu svoje čitaoce i gledaoce, i to uglavnom prećutkivanjem - dodao je Karlson.

- Nismo ovde zato što volimo Vladimira Putina. Ovde smo zato što volimo Sjedinjene Američke Države i želimo da one ostanu prosperitetne i slobodne - dodao je.

Karlson je naglasio i da je Ilon Mask, vlasnik mreže Iks na kojoj je Karlson objavio video, neće blokirati intervju sa ruskim predsednikom kada bude bio objavljen.

Američki novinar je rekao i da je njegov tim sam platio put u Moskvu, odnosno da ni od koga nisu uzeli novac, a dodao je i da je Bela kuća dva puta pokušala da spreči intervju s Putinom.

Vesti o Karlsonovoj poseti Rusiji pojavile su se tokom vikenda nakon što je kanal Mash Telegram objavio da je primećen u Moskvi u Boljšoj teatru nakon što je doleteo nekoliko dana ranije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike